21 april hos Helena Swane by Heart

apr 15, 2021

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.
Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:

Hoppas du har en skön start på veckan! 
 
Våra energisystem är så spännande! Visste du till exempel att dina chakran lagrar in och processar allt som du är med om?

Alla tankar du tänker, alla intryck du tar in, alla personer du någonsin träffat, alla situationer du befunnit dig i…allt tas in och bearbetas och sorteras upp och lagras in som i ett gigantiskt energimässigt bibliotek i dina chakran. 
 
Utifrån det här styrs mycket av hur du ser på dig själv och på världen i stort. Det är även en del av varför det är så värdefullt att hjälpa sina energier att komma i balans.

När t.ex. dina chakran är i balans hjälper det dig så att dina erfarenheter inte håller dig tillbaka utan istället ger dig styrka och en tro på dig själv som hjälper dig framåt i livet. 
 
Ett av många sätt att hjälpa dina energisystem är genom maten du äter. Och det här med kost och näring är något som fantastiska Erica Palmcrantz Aziz är expert på!

Det bästa av allt är att nu har du som är medlem i Din Inre Kraft möjlighet att få ta del av hennes kunskap och lära dig hur du med hjälp av maten kan stärka dina energisystem och höja din vibration.
 

Du hittar oss här: klicka här


Onsdagen den 21 april kommer Erica Palmcrantz Aziz till medlemsportalen Din Inre Kraft!

Erica träffade jag första gången 2013 när hon var och föreläste på Volvo och jag slogs direkt av hennes speciella strålande ljus och av hennes stora hjärta. Året efter gick jag hennes utbildning till Raw Life Educator vilket blev starten på en otroligt spännande resa och som gav mig kunskaper jag kommer ha stor glädje av länge framöver.
 
I dag har Erica kommit att bli en av mina närmaste vänner och hon har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Därför är jag extra glad att nu kunna bjuda in dig som är medlem i Din Inre Kraft till en inspirerande timme med denna magiska kvinna! 
 
Du kommer få ta del av Ericas kunskap inom näring och kost kopplat till hur du kan balansera upp dina energier och höja din vibration.

Det är fantastiskt hur vi kan jobba med och hjälpa våra energisystem på en mängd olika sätt och att även sådant som det vi stoppar i munnen kan ha en stor och viktig påverkan på dina energier.
 
Det här är ett unikt tillfälle du inte vill missa! ✩ Du kommer även kunna ställa dina personliga frågor till Erica.
 
Varmt Välkommen!
Kram ♥ Helena


Erica Palmcrantz Aziz
 
Erica driver Raw food by Erica och sin egen utbildning Raw Life Educator där hon utbildar andra till raw food kockar och raw food inspiratörer. Utöver det är hon även förläsare, författare, coach, Hälso- och Livsstils-terapeut och har en lång erfarenhet inom raw food, näring och hälsa.
 
Vad är Raw food by Erica?
 
Raw food by Erica kom till för att jag ville sprida magin i raw food till andra människor utan pekpinnar och rädsla för att göra fel. Jag vill istället visa hur vi kan leva i överflöd, glädje och uppleva det som är, med större närvaro. 
 
Jag inspirerar människor att hitta sitt sätt att äta mer raw food genom Raw Life Education (En utbildning där du kan använda verktygen du får till att bli raw food inspiratör, raw food kock eller på något annat sätt använda dem till att sprida raw food livsstilen), föreläsningar, event och genom att skriva böcker. 
 
På www.rawfoodbyerica.se hittar du e-böcker, prenumerationer av matrecept, webbshop och mycket annat kul! På hemsidan hittar du också min blogg där jag skriver om allt fantastiskt som händer på min livsresa, häng med och se hur du kan få mer energi, livskraft och välbefinnande i ditt liv!
 
Erica
Long live life!
Följ Erica på hennes sociala medier och få en massa inspiration och härliga recept! 
 
Instagram: https://www.instagram.com/rawfoodbyerica/
 
Facebook: https://www.facebook.com/rawfoodbyerica/
 
Hemsida och blogg: https://rawfoodbyerica.se
 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCM7tl3Te8ep2bhPP3c3Zgmw/featured
 

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

Äta lunch ute

Äta lunch ute

Äta lunch på lunchrestaurang är faktiskt inte så ofta jag gör eftersom jag är ganska noga med vad jag äter. Ett stället precis i närheten där jag bor är ett Vietnamesiskt ställe som serverar en super fräsch vegan soppa med risdnudlar. De har också veganska risrullar...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »