Mitt mobila kontor – Gaston Luga veganska ryggsäck!

apr 17, 2021

Jag delar mitt inlägg från Instagram om min älskade nya ryggsäck från Gaston Luga!!

I want to contribute to a sustainable planet as much as I can 💚. @gastonluga is a cool company that always work to a more sustainable earth. They create and share products that is vegan and also has focus on the climate. For years and years I have carried my office on my back and never found a 💯 good backpack; that is comfy to carry, vegan, great look and rain protected. So when I found their backpack “Spläsh” I got it all🙌🏻!

The 22nd of April we celebrate “Earth Day”, for giving attention to the environmental dilemma we have in the world 🌎. Between 12-23rd of April awesome Gaston Luga give 5 % of their profit to WWF to fight the climate crises.

You get 15 % off with the code: 15rawfoodbyerica ~ you find the ”Spläsh” in 6 different colors, wallets, creditcard holders and others super great bags💥

#anywherewithgl #gastonluga

I mitt mobila kontor har jag bambubestick, visitkort, happier ears hörlurar, Spring Dragon tepåsar ( ett älsklingste med adaptogener, doterra Balance olja, läppcerat, dator, penna, post it lappar, kalender och skrivbok. Allt jag behöver för en dag på ”jobbet” vart jag än befinner mig <3.

Gaston Luga Jordens dag

JORDENS DAG PROJEKT

VAD ÄR JORDENS DAG?

Jordens dag även kallat Earth Day har funnits sedan 1970 och firas varje år 22 april för att sätta fokus och uppmärksamma de miljöproblem som världen idag står inför.

VAD HANDLAR PROJEKTET OM?

Mellan 12- 23e april har vi valt att skänka 5% av vinsten från sälj till Världsnaturfonden WWF, för att bekämpa klimatkrisen. Ju mer vi får in under perioden, desto mer kan vi bidra med hjälp!

VARFÖR GÖR VI DETTA?

Vi i Gaston Luga vill bidra till en hållbarare planet och har som mål att öka vårt hållbarhetsansvar. Detta är ett pågående arbete och vi önskar inom 2023 att vara gröna inom alla led i organisationen. Genom att vara ett företag inom en bransch med stor klimatpåverkan vill vi fokusera på att göra vår del av arbetet.

VARFÖR VILL VI HA MED DIG?

Även hur mycket vi än önskar har vi inte kapaciteten att nå ut med vårt budskap själv. Vi behöver din hjälp både för att sprida budskapet men också för att tillsammans kunna bidra med så mycket som möjligt för bekämpa klimatkrisen och ge till Världsnaturfonden WWF.

Vi har fokuserat i flera år på att tillverka ryggsäckar som är tåliga och hållbara, allt för att förlänga levetiden och reducera antalet gånger där du behöver köpa ny ryggsäck.

VAD HAR VI UPPNÅTT SÅ LÅNGT?

Sedan vårt ökade fokus på hållbarhet och klimatet har vi uppnått följande:

  • –  Inga animaliska produkter: läder, lim och färger i ryggsäckarna är alla veganska och kommer inte från djur.
  • –  Växtbaserat läder: Utvalda produkter från 2021 kommer att använda äppelläder, ett biomaterial som är skapat av överblivet skal till äpplen.
  • –  Förpackningar med låg miljöpåverkan: Vi skickar våra produkter i förpackningar med FSC-certifierat papper, tryckt med sojabläck- vilket gör dem ekovänliga och återvinningsbara.
  • –  Nedbrytbar plast: Några av våra väskor levereras med skyddsfilm. Plasten är 100% biologiskt nedbrytbart och bryts ner inom 3-6 månader i perfekta kompostförhållanden.

Och mer ska det bli!

VÅR SENASTE PRODUKT, KORTHÅLLAREN ‘FRUKT PLÅNKAN’
Tillverkad av äppelskal från 7 överblivna äppel, dvs äpplen som blivit kasserade. Perfekt för dig som inte vill bära på en stor plånbok men samtidigt värnar om miljön. 4 fack för kreditkort samt 1 större fack för andra kort eller kontanter. Tillgänglig från maj!

Huvudmaterial: 65 % äppelskal 35% PU läder.

SPLÄSH

Spläsh är vår näst senaste modell, tillverkad av PU-läder gör den både vegansk och vattentålig- perfekt om du vill ha en väska som är lätt att göra ren. Väskan kommer i 6 olika färger och rymmer upp till 13 tums datorer. Du kan välja mellan färgerna: svart, svart/brun, grå och vit.

Läs mer om vår syn på hållbarhet och hur vi jobbar mot att ha så liten klimatpåverkning som möjligt här https://gastonluga.com/eu/sustainability

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

Äta lunch ute

Äta lunch ute

Äta lunch på lunchrestaurang är faktiskt inte så ofta jag gör eftersom jag är ganska noga med vad jag äter. Ett stället precis i närheten där jag bor är ett Vietnamesiskt ställe som serverar en super fräsch vegan soppa med risdnudlar. De har också veganska risrullar...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »