UGL- Ledarskapsutbildning

maj 22, 2021

Det har tagit mig två veckor att skriva detta blogg inlägg! Ett inlägg som jag egentligen skulle velat skriva precis den dagen jag kom hem för att verkligen fånga känslan efter dessa insiktsfulla fem dagar.

Jag har sedan 2 år tillbaka önskat att gå UGL med Rino Wennerholm som facilitator. Varför jag velat gå den för att jag alltid vill veta mer kring mig själv, hur jag kan leda mig själv och andra. Rino har blivit en mycket fin vän till mig som jag uppskattar mycket. Han har ett genuint lugn inombords och en karisma som fångar alla. Vi har haft flera otroligt givande stunder i våra möten där vi lärt mer om hur vi beteer oss som individer och hur vi kan möta omvärlden från en äkta och trygg plats inom oss. Och just det fick jag verktyg till i fem hela dagar.

Att jag börjar inlägget med bild på mat kanske inte är så konstigt, eftersom du som läser detta säkert har förstått att jag är mattokig ;). Innan kursen mailade jag med Två Skyttlar och bad om vegansk, glutenfri /socker fri kost med så mycket raw som det var möjligt. Och oj, vad de levererade helt magisk mat varenda måltid i hela fem dagar. Frukosten, som jag inte äter vanligtvis, utan hade min standard shake med proteinpulver och andra fiffiga pulver i men på frukostbuffen fanns nötter, färsk, frukt, juice, super duper grön smoothie, glutenfria alternativ och hemgjord granola. Mums!

Algsoppa – en mineralrik förrätt. Varje dag fick jag tre rätters lunch! Så mycket som jag åt på fem dagar äter jag nog vanligtvis på två veckor. Men åh vad jag njöt av allt!

För att känna mig jordad mellan de intensiva och djupdykande passen där vi gjorde olika övningar. I grupp och individuella behövdes det en paus. Solen sken så där som den bara kan göra i maj. Gräset grönaste grönt och skönt.

Två Skyttlar är omgivet av en sagolik miljö. Det mest perfekta sättet att göra denna utbildning i. Naturslingor i en naturskog. En vacker sjö, med bastu, vedeldad bastu och ett utegym. Jag yogade på mitt rum men varje morgon tog vi en walk n talk med en av deltagarna på kursen. Så vackert!

Det fick bli ett bad i den 14 gradiga sjön. Uppfriskande och läkande. Kursen satte igång många processer, som kommer finnas med för livet. Med största tacksamhet sänder jag en varm kram, till mina kursvänner och Rino och Carola som observerade, höll oss och förde oss framåt och inåt till ett mer medvetet ledarskap, för en själv och för att kunna leda andra.

Väl hemma efter omtumlade dagar landade jag in med Ronja, vår lilla valp, som somnade gott på mitt bröst och jag fick en stund för stillhet och reflektion.

Jag rekommenderar denna kurs av hela mitt hjärta i Rino Senses regi.

Vill du få kontakt uppgifter till Rino, maila bara mig på info@rawfoodbyerica.se för att få veta mer <3.

Kram Erica

Hjärtan på kaka

Hjärtan på kaka

Det är så mysigt när Liv är med mig i köket! Hon älskar att göra hjärtan på en kaka. Jag gjorde denna Jordgubbs rawfood cheesecake, speciellt med denna kaka är att jag använder kakaosmör istället för kokosolja, som gör att den få en mjuk skön smak och håller ihop lite...

Lite av varje juice

En juice med lite av varje som finns i kylen smakar kanske inte jätte gott men gör jättegott för kroppen. Jag hade fem ledsna morötter, halv dassig sallad och vattenmelon skal. Allt åkte ned i mixern och silades genom en nötmjölkspåse. Det blev 8 dl juice! Kom ihåg...

Rosmylk

Rosmylk

Rosbladen är så rosa och vackra vid havet. Jag plockar de i en påse och tar hem. Lägger i en smoothie, pryder en sallad eller gör ros mylk. 1 msk cashewsmör med 2,5 dl ljummet varmt vatten, och 2 tsk honung med en näve rosblad. Mixa. Mmmmmm Kram...

Bli med valp

Bli med valp

Bli med valpSå blev vi med valp! Kanske därför jag ser lite trött ut på bilden… Men oj vilken kärleksbomb som kom till oss, den långhåriga dvärgtaxen Ronja! När hon bara somnar på mitt bröst och lugnet sprider sig, det är en ny slags lycka jag fått uppleva och får mig...

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

På bilden ser du två av mina fina Foodie Friends! Marie Butler Andersson och Thim Bohm på Maries release party för boken Happy Me, som jag var med och skapade. Thim och jag har känt varandra i över 12 år och vilken sjukt rolig resa vi har haft tillsammans. Thim stod...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »