Recept -Happy Skin Cleanse

sep 1, 2021

Happy Skin Cleanse
I boken finns ett meny program för en vecka, flera olika slags topp 10 mat för att boosta huden, juice cleanse – och jag har testat allt. Jag provlagade och justerade programmet som Johanna hade skapat och så otroligt god mat, enkelt, och verkligen, huden fick sig en super boost. Här är en dag ur Happy Skin Cleanse!

Frukost:

Grön proteinsmoothie
Spara en portion till mellanmål 2. Förvara i en tättslutande burk eller flaska i kylen.
2 nävar spenat
1 avokado
3 dl kokosmjölk
2 dl vatten
2 tsk chlorella/vetegräs/spirulinapulver
2 msk veganskt proteinpulver
Mixa till en slät konsistens. 

Mellanmål 1: 
1 äpple 
3 selleristjälkar
2 msk nötsmör
Skär äpplet i större bitar och dela selleristjälkar på två. Doppa i nötsmör.

Lunch:
Happy skin-sallad
100 g mixade gröna blad
2 morötter
1 gurka
½ rödlök
2 rädisor
Dressing:
Juice från 1 lime
1 avokado
1 msk äppelcidervinäger
En nypa cayennepeppar
1 tsk honung
½ kruka basilika eller koriander 
Eventuellt vatten
Skär grönsakerna till salladen. Mixa ingredienserna till dressingen. Vänd ned med salladen. 

Mellanmål 2: 
Smoothie från frukosten.


Middag: 
Kikärtsbullar med gröna blad
Dubbla gärna receptet och frys in.
1 dl kikärtor, hemkokta eller konserverade (mkt väl sköljda)
1 msk linfrön
1 msk psylliumfrön 
2 msk olivolja
10 cm purjolök
1 kruka färsk persilja 
2 soltorkade tomater 
Juice från ½ citron
2 msk vatten
Mixade gröna blad
1 morot
Örtsalt efter smak
Kör kikärtorna till en jämn smet och tillsätt linfrön, psylliumfrön, vatten och olivolja i en matberedare. Skär lök, vitlök och tomat i mindre bitar och kör med kikärtsröran. Pressa en halv citron över och smaka av med salt och peppar och kör igen.Servera med gröna blad och riven morot. 

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en...

Basilika och jordgubbsyoghurt

Basilika och jordgubbsyoghurt

Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...

Månadens utlottning – Happy Skin

Månadens utlottning – Happy Skin

Sådan galen lycka att äntligen få lotta ut ett exemplar av boken ”Happy Skin”! Jag såg att jag hade skrivit i min dagbok förra året vid denna tiden att ”nu börjar vi med Happy Skin”, det var då som Johanna och jag på riktigt satte oss ned och förberedde en synopsis...

September månads inspirationsbrev

September månads inspirationsbrev

Spegel spegel på väggen där Det var en fras som Johanna Bjurström och jag hade med oss under arbetet med hennes bok ”Happy Skin”. Jag fick äran att vara med som projektledare för hennes bok och WOW resultat blev så snyggt gjort av Stephanie Sifvert, otroligt mycket...

Kick off med Holistic Health Academy

Kick off med Holistic Health Academy

Här sitter Johanna Bjurström, grundare och vd för Holistic Health Academy med en av killarna från it teamet och förbereder inför kick offen för HHA. Jag har äran att arbeta tätt med Johanna och HHA och det är så fantastiskt att få sprida holistisk hälsa till så många...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »