Månadens utlottning – Happy Skin

sep 1, 2021

Sådan galen lycka att äntligen få lotta ut ett exemplar av boken ”Happy Skin”! Jag såg att jag hade skrivit i min dagbok förra året vid denna tiden att ”nu börjar vi med Happy Skin”, det var då som Johanna och jag på riktigt satte oss ned och förberedde en synopsis och sålde in till olika förlag. Valet hamnade på Bladh by Bladh. Sedan dess har boken funnits med mig och som projektledare för boken är jag sjukt stolt över Johanna, hur hon har skapat utrymme och lagt ned själ och hjärta och många många timmar för att boken skulle kunna komma till. Detta är den första boken i en serie om tre. Vill du vinna ett exemplar av boken? Skriv i kommentarerna varför just du ska vinna en bok? Kan du inte hålla dig och vill köpa boken direkt gör du det här. Är du mer nyfiken på utbildningen som jag har gått till Hälso -och livsstilsterapeut eller om du arbetar som hudterapeut och vill avancera till att bli Advanced Skin Therapist, maila mig på info@rawfoodbyerica.se så kan jag berätta mer. Du kan också läsa mer här via holistichealtacademy.se
Johanna skriver så här om boken:

Johanna Bjurström är den främsta auktoriteten i Sverige inom naturlig hudvård och skönhet med 20 års erfarenhet bakom sig. Happy skin – ung hud hela livet utkommer 28 juli med kunskap om hur huden fungerar som en helhet med kroppens övriga system och hur man på ett enkelt sätt, steg för steg, kan förändra sin livsstil och stötta kroppen inifrån och ut.

Huden är kroppens största utsöndringsorgan. Det har aldrig forskats så mycket som nu på sambandet mellan bakterier och huden och att huden är ett organ som samspelar med övriga kroppen. När kroppen befinner sig i obalans på  grund av näringsbrist, syrebrist, att cellerna har en nedsatt miljö, sömnbrist, stress eller till exempel brist på goda bakterier så påverkar det hur huden mår.

Happy skin delar Johanna även med sig av sin egen resa till en problemfri hud. Fotbollstjejen som blev Fröken Stockholm och därefter inledde en framgångsrik modellkarriär kämpade i många år med dålig hy och det tog Johanna många år och ännu fler metoder innan hon hittat lösningen på sina hudproblem. Under denna resa väcktes intresset för hudens sammansättning och komplexitet, och Johanna utbildade sig till hudterapeut.

Läsaren får även övningar för mental hälsa, som påverkar huden mer än vad man tror, recept på att göra egna hudvårdsprodukter, kostprogram och hudvårdsrutiner.

– Det här är boken för den medvetna kvinnan som vill ha all kunskap kring hur hon kan göra för att hålla sig ung på insidan, som i sin tur syns på utsidan. Det finns ingen bok som fokuserar på huden ur ett holistiskt synsätt och då jag har arbetat med huden inifrån och ut i snart 20 år tyckte jag att det var dags för den breda allmänheten att få ta del av detta. Att man behöver fokusera på helheten, att kroppen och huden hör ihop och när man stöttar kroppen inifrån mår även huden bättre – vi behöver tänka längre än en kräm från utsidan, säger Johanna Bjurström.

Johanna Bjurström är grundare och VD på Holistic Health Academy. Hon är auktoriserad hudterapeut och har drivit flera hudvårdssalonger. Där insåg hon att man måste börja inifrån med hur kroppen mår på cellnivå och med den mentala aspekten, det hjälper inte bara med behandlingar och olika produkter. Hon såg stora positiva resultat och utbildade sig vidare inom näringslära. Med sitt stora driv, sin värme och passion att ge människor kunskap om ett naturligt sätt att leva och använda naturliga produkter har hon utvecklat en egen metod som hon lär ut på sina utbildningar till Advanced Skin Therapist.

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en...

Basilika och jordgubbsyoghurt

Basilika och jordgubbsyoghurt

Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...

Recept -Happy Skin Cleanse

Recept -Happy Skin Cleanse

Happy Skin CleanseI boken finns ett meny program för en vecka, flera olika slags topp 10 mat för att boosta huden, juice cleanse - och jag har testat allt. Jag provlagade och justerade programmet som Johanna hade skapat och så otroligt god mat, enkelt, och verkligen,...

September månads inspirationsbrev

September månads inspirationsbrev

Spegel spegel på väggen där Det var en fras som Johanna Bjurström och jag hade med oss under arbetet med hennes bok ”Happy Skin”. Jag fick äran att vara med som projektledare för hennes bok och WOW resultat blev så snyggt gjort av Stephanie Sifvert, otroligt mycket...

Kick off med Holistic Health Academy

Kick off med Holistic Health Academy

Här sitter Johanna Bjurström, grundare och vd för Holistic Health Academy med en av killarna från it teamet och förbereder inför kick offen för HHA. Jag har äran att arbeta tätt med Johanna och HHA och det är så fantastiskt att få sprida holistisk hälsa till så många...

13 Kommentarer

 1. AnnKatrin Strid

  Hej💞
  Jag vill vinna boken Happy Skin därför att jag är mitt i en fantastisk, transformerande, stor, personlig reningsresa. För att bli frisk och vital har jag hela sommaren (och fortfarande) djupdetoxat (monoätit vattenmelon för att underlätta för kroppen så den kan koncentrera sig på att läka sig riktigt på djupet).
  7 september tänker jag konvertera över till en antiinflammatorisk, näringstät kost (dvs 100% rawfood) och behöver all hjälp jag kan få för att veta/klara av/införliva den nya livsstilen i mitt viktiga, framtida Liv.
  Jag är 51 år och vill att min hy ska hänga med mig på hälsoresan i så vackert och friskt utförande det bara går.
  Det är aldrig försent att få en ung, frisk hy ända inifrån och ut, det vill jag tro på.
  Önskar mig innerligt denna fina Bok,
  💞🙏Tack🙏💞

  Svara
  • AnnKatrin

   Snälla, radera detta inlägg 🙂

   Svara
 2. Anja Määttä

  Jag blev nyfiken på bokens innehåll och vill gärna delta i utlottningen, då jag behöver lära mej mer om ”raw food”.

  Svara
 3. AnnKatrin

  Hej💞

  Jag vill vinna boken Happy Skin därför att jag är mitt i en fantastisk, transformerande, stor, personlig reningsresa. För att bli frisk och vital har jag hela sommaren (och fortfarande) djupdetoxat (monoätit vattenmelon för att underlätta för kroppen så den kan koncentrera sig på att läka sig riktigt på djupet).

  Om en vecka tänker jag varsamt konvertera över till en antiinflammatorisk, näringstät kost (dvs 100% rawfood) och behöver all hjälp jag kan få för att veta/klara av/införliva den nya livsstilen i mitt viktiga, framtida Liv.

  Hittills i sommar har jag gått ner 24 kg och det påverkar huden.

  Jag är 51 år och vill att min hy ska hänga med mig på hälsoresan i så vackert och friskt utförande det bara går.
  Det är aldrig försent att få en ung, frisk hy ända inifrån och ut, det vill jag tro på.

  Önskar mig innerligt denna fina Bok,
  💞🙏Tack🙏💞

  Svara
 4. Gunilla Arneström

  Ja tack ,behöver boken !
  Nu som 70 + o pandemin fortsättning ,har jag all tid att börja lägga om min kosthållning . Har varit vegetarian sedan 1984 ,men……

  Svara
 5. Lotte Hasselgren

  Vilken vacker och viktig bok! Som vegetarian sedan 42 år tänker jag mycket på vad jag äter för att fortsätta vara frisk och stark och jag vill så gärna lära mig mer hela tiden. Nu när jag är 60 plus ökar motivationen att tänka på hud och hår!
  Vore härligt att få denna bok.
  Lotte Hasselgren

  Svara
  • Annie

   Tänk va fint att få ha en sån här bok hemma som man kan ta hjälp av för båda insida och utsida samtidigt.
   Vill gärna få mer hjälp och kunskap om vad som är bra och vad som fungerar för kroppen och även uppmuntra andra i min närhet att också få in mer naturliga råvaror i deras kost. Och sen är Ni så vackra båda två så varför skulle man inte vilja ha den här boken?! 🙂 <3

   Svara
 6. Susanne Björnström

  Jag har alltid varit noga med min hy men fyllda 50 blir det märkbart svårare att känna mig riktigt fräsch året runt. Mycket i kroppen som påverkar mitt mående och och det märks direkt i min hy.
  Spännande att få ta del av det du har att lära ut i boken.

  Svara
 7. Sofia Borin

  Jag letar ständigt efter produkter som kan hjälpa mig med min känsliga hy. Jag har fortfarande inte hittat lösningen. Kanske det här är rätt väg att gå?

  Svara
 8. Sandra Helmestam

  Happy Skin är boken jag letat länge efter. Jag har känslig hy och har provat typ alla olika slags produkter på marknaden med mycket varierat resultat. När jag sen började äta mer antiinflammatoriskt var det nåt som hände, så häftigt att det är så tydligt! Den här boken kommer säkert inspirera och hjälpa mig att få den bästa versionen av min hy!

  Svara
 9. Mona

  Jag vill gärna vinna boken, har provat mycket o inser nu att det är nu jag måste ta tag i flera plan för att lyckas. Kostomläggning, andning, stress, motion. Behöver så mycket hjälp jag kan få. Jag tror på Johannas tänk kring helheten men har man flera brister så behövs push. 🙏🏻

  Svara
 10. Karin Holm

  Åh det vore ju härligt att vinna en bok om få till den där huden jag längtat efter. Haft småfinnig och oren hy sen 20-års åldern och trots att jag prövat många saker så tampas jag fortfarande med dålig hy. Det blev inte bättre sen min man oväntat och hastigt gick bort för 2,5 år sen och jag är numera ensamstående till tre barn mellan 5 och 12 år. Tacksam för vad jag har i livet men att fylla på med energi som av en bra bok och tips – det vore så fint det. Stor kram!

  Svara
 11. Petra S

  Jag skulle älska att vinna denna vackra boken därför att jag älskar flera av de tidigare böckerna du skrivit dessutom har jag länge letat efter någon bok som tar upp just huden inifrån! Denna bok låter toppenbra på det sättet!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »