September månads inspirationsbrev

sep 1, 2021

Spegel spegel på väggen där


Det var en fras som Johanna Bjurström och jag hade med oss under arbetet med hennes bok ”Happy Skin”. Jag fick äran att vara med som projektledare för hennes bok och WOW resultat blev så snyggt gjort av Stephanie Sifvert, otroligt mycket kunskap och verktyg från Johanna för att ha en ung hud hela livet, boken är utgiven av Bladh by Bladh. Just den frasen har varit med mig och inför att jag stiger in på mitt 44:e år så tittar jag lite extra tillbaka i backspegeln, på hela livet men kanske mest på året som passerat. Vi människor har ju inbyggt i vår hjärna att fly eller tänka negativt eller bli för bekväma, vi behöver öva oss på att stanna kvar, höja vår vibration och utmana oss själva utanför vårt komfortzon. Ibland utmanar livet på olika sätt, när vi inte valt att utmana oss själva men vad vi alltid kan göra i alla situationer är att VÄLJA, hur vill jag välja? Vill jag välja att mina handlingar baseras på kärlek eller rädsla? Vågar jag ställa mig utanför mig själv och ”ställa mig på balkongen” och göra en översikt på mig och mitt liv, för att kunna ta nästa steg, välja nästa val i livet på ett så ”sunt” sätt som jag bara kan? För mig är raw food ett magnifikt viktigt  verktyg att vara medveten om när jag väljer kärlek eller rädsla? Till de personer jag coachar brukar jag säga att du gör ett val 3-5 gånger per dag, när du ska äta, alltså har du 3-5 tillfällen att känna in din kropp, känna in din sinnesstämning, känna in vad du behöver för att höja din vibration och välja kärlek? När jag tar mer medvetna val bottnade i att jag scannat av mig själv, ökar jag min självkännedom och min medvetenhet kring mig själv. Så vad säger min spegelbild? Japp, fler gråa hår, fler rynkor och en hel massa erfarenheter rikare. Jag lämnar mitt 43:e år sjukt stolt över mig själv för vad livet har gett mig för utmaningar och jag går in i mitt fyrtiofjärde år starkare, mer tacksam, med ännu mer kärlek till livet. Från att pandemin satte stopp för all min inkomst, till separation, svår corona, flytt, allvarlig hjärnskakning, ensamstående med två barn, hundvalp, att jonglera både arbete och sommarlovslediga barn. Hade jag inte haft min kost och min raw lifestyle vet jag inte hur kroppen hade orkat eller hur jag i princip 99 % kan vara positiv, som Saga min äldsta dotter säger till sina vänner ” mina mamma är 99 % positiv men när hon blir gnällig så gnäller hon verkligen på riktigt 1 % av tiden”. Ha ha 😉 Inför mitt nya år som kommer, har jag satt nya intentioner, nya commitments till mig själv och jag kommer fortsätta göra det jag älskar – sprida hur stor del faktiskt kosten påverkar oss, hur vi kan ta tillvara på vår planet och hur vi kan göra denna platsen vi alla bor på till en mer kärleksfull plats. Även om du inte fyller år och börjar ett nytt solvarv,  vilka intentioner vill du sätta för dig själv i höst? Vilka verktyg behöver du i din kost för att vara frisk, kraftfull och lycklig? Skriv upp dem, sätt de på kylen och påminn dig själv varje dag, flera gånger om dagen. Du är den viktigaste personen i ditt liv <3
Kram

Erica

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Probiotika kapslar för kokosyoghurt

Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en...

Basilika och jordgubbsyoghurt

Basilika och jordgubbsyoghurt

Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...

Recept -Happy Skin Cleanse

Recept -Happy Skin Cleanse

Happy Skin CleanseI boken finns ett meny program för en vecka, flera olika slags topp 10 mat för att boosta huden, juice cleanse - och jag har testat allt. Jag provlagade och justerade programmet som Johanna hade skapat och så otroligt god mat, enkelt, och verkligen,...

Månadens utlottning – Happy Skin

Månadens utlottning – Happy Skin

Sådan galen lycka att äntligen få lotta ut ett exemplar av boken ”Happy Skin”! Jag såg att jag hade skrivit i min dagbok förra året vid denna tiden att ”nu börjar vi med Happy Skin”, det var då som Johanna och jag på riktigt satte oss ned och förberedde en synopsis...

Kick off med Holistic Health Academy

Kick off med Holistic Health Academy

Här sitter Johanna Bjurström, grundare och vd för Holistic Health Academy med en av killarna från it teamet och förbereder inför kick offen för HHA. Jag har äran att arbeta tätt med Johanna och HHA och det är så fantastiskt att få sprida holistisk hälsa till så många...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »