Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en glasskål, hällde i cirka 1/ 2 dl varmt vatten. Jag tog 4 kaplsar med probiotika, öppnade dem och tömde ut i skålen. Jag rörde runt och täckte över med en handduk. Skålen får stå på köksbänken över natten. Sedan ställer jag in den i kylen i 24 timmar. Därefter har den börjat syra sig. Då kan du välja att äta naturell eller mixa med frysta bär, någon sötning eller hur du vill variera din veganska yoghurt. Jag mixade den med lite vaniljpulver samt en förpackning med lingon. Det blir cirka 3 portioner. Det som jag inte åt till frukost hällde jag upp på två olika burkar och ställde in i kylen. Bus enkelt och supergott!
Du köper din probiotika här och kika gärna på IGTV klippet här.
Kram Erica
FLORA PLUS +
Marknadens kanske bästa probiotika med 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar och 20 miljarder bakterier per kapsel. Passar både kvinnor och män. Utmärkt för personer med IBS, Ulcerös Kolit och Crohns.
- 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar
- 20 miljarder bakterier per kapsel som tål rumstemperatur
- Bioburk fri från hormonstörande BPA, BPF och BPS
- Fri från från mjukgörare och ftalater
- Fri från mjölk och gluten
- Tillverkad under ISO9001 och HACCP (ISO22000)
- Passar veganer och vegetarianer











0 kommentarer