Tre dagar med grön skönhet

okt 3, 2021

Så otroligt roliga dagar i Stockholm. Som vanligt är det intensivt när jag kommer dit, långa dagar och flera möten och allt det ”vanliga” som rullar på i bakgrunden. I torsdags var det dags för Stockholm Beauty Weeks första dag. Jag fanns där för Johanna Bjurström om hennes bok ”Happy Skin” och för super digitala skolan Holistic Health Academy. Helt superkul att träffa nya och gamla bekantskaper, vårt team på skolan, en glad Dogge Doggelito och alla mässbesökare som är nyfikna på hur inre och yttre skönhet går hand i hand.
Mitt i allt får Johanna hitta en plats för att göra en examen digitalt för några spända elever. Fler hälso – och livsstilsterapeuter till världen! Yihaa!

På torsdags kvällen hade Johanna bok release för sin bok ”Happy Skin”, goda wraps, härliga människor och en fullpackad goodie bag från Dr Sannas. Vilken dag och vilken kväll!!

På fredagen hann jag mingla runt en timma innan mässan stängde för dagen och för 2021. Det var intressanta eko produkter som fanns bland andra skönhetsprodukter/ dofter/ livsstilsprodukter. Jag investerade i en hårserie, helt eko och naturlig som jag håller på att utvärdera nu och ska dela om på bloggen. Spännande!

På lördagen var det dags för årets Green Beauty Day, arrangerad av Naturligt Snygg. Oj vilket härligt forum, flera fina återseenden med människor från de dagar som varit på Stockholm Beauty Week.

Intressanta föreläsningar och härliga produkter och att få möta personerna bakom produkterna. Som en stor godisaffär!

Hanna Sjöström, grundare av naturligtsnygg.se och Green Beauty Day, Susanne Hovenäs, tidningen Hälsas skönhetsredaktör och ordförande i Organic Beauty Awards och Johanna Bjurström, grundare av Holistic Health Academy och författare till Happy Skin. Vilket gäng säger jag bara som lyfter fram naturlig skönhet inifrån och ut!

Johanna höll en alldeles strålande, intressant och inspirerande föreläsning på scen och sålde slut på alla sina böcker. En till Tony Irving som är ansiktet för Rosenseriens Eco Sweden.
Helt superglad, lycklig av dagen/ dagarna som varit satte jag mig på tåget lördag sen eftermiddag och betade av det mail/ meddelanden som jag inte hunnit med under dagarna. Jag har världens bästa jobb, att få sprida hälsa och skönhet med andra fantastiska personer, helt magiskt!!

Kram

Erica

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

Ta en paus

Ta en paus

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In...

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »