Probiotika kapslar för kokosyoghurt

sep 12, 2021

Jag älskar att göra min egen yoghurt hemma, dels för att jag vet exakt vad som är i den och att det är något lyxigt att se hur färsk yoghurten kan vara. Här har jag använt Greatlife probiotika Flora. Jag tog en burk med Änglamarks kokosgrädde, hällde upp i en glasskål, hällde i cirka 1/ 2 dl varmt vatten. Jag tog 4 kaplsar med probiotika, öppnade dem och tömde ut i skålen. Jag rörde runt och täckte över med en handduk. Skålen får stå på köksbänken över natten. Sedan ställer jag in den i kylen i 24 timmar. Därefter har den börjat syra sig. Då kan du välja att äta naturell eller mixa med frysta bär, någon sötning eller hur du vill variera din veganska yoghurt. Jag mixade den med lite vaniljpulver samt en förpackning med lingon. Det blir cirka 3 portioner. Det som jag inte åt till frukost hällde jag upp på två olika burkar och ställde in i kylen. Bus enkelt och supergott!

Du köper din probiotika här och kika gärna på IGTV klippet här.

Kram Erica

FLORA PLUS +

Marknadens kanske bästa probiotika med 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar och 20 miljarder bakterier per kapsel. Passar både kvinnor och män. Utmärkt för personer med IBS, Ulcerös Kolit och Crohns.  

  • 16 kliniskt undersökta och icke-konkurrerande stammar
  • 20 miljarder bakterier per kapsel som tål rumstemperatur
  • Bioburk fri från hormonstörande BPA, BPF och BPS
  • Fri från från mjukgörare och ftalater
  • Fri från mjölk och gluten
  • Tillverkad under ISO9001 och HACCP (ISO22000)
  • Passar veganer och vegetarianer
Basilika och jordgubbsyoghurt

Basilika och jordgubbsyoghurt

Mina färska örter håller på att vissna på balkongen. Jag tar in för att torka men tar även vara på dem genom att tillsätta i smoothies eller som imorses när jag gjorde en basilika jordgubbssylt yoghurt. 1 paket frysta jordubbsr 1 burk kokosgrödde massor med badilika 1...

Recept -Happy Skin Cleanse

Recept -Happy Skin Cleanse

Happy Skin CleanseI boken finns ett meny program för en vecka, flera olika slags topp 10 mat för att boosta huden, juice cleanse - och jag har testat allt. Jag provlagade och justerade programmet som Johanna hade skapat och så otroligt god mat, enkelt, och verkligen,...

Månadens utlottning – Happy Skin

Månadens utlottning – Happy Skin

Sådan galen lycka att äntligen få lotta ut ett exemplar av boken ”Happy Skin”! Jag såg att jag hade skrivit i min dagbok förra året vid denna tiden att ”nu börjar vi med Happy Skin”, det var då som Johanna och jag på riktigt satte oss ned och förberedde en synopsis...

September månads inspirationsbrev

September månads inspirationsbrev

Spegel spegel på väggen där Det var en fras som Johanna Bjurström och jag hade med oss under arbetet med hennes bok ”Happy Skin”. Jag fick äran att vara med som projektledare för hennes bok och WOW resultat blev så snyggt gjort av Stephanie Sifvert, otroligt mycket...

Kick off med Holistic Health Academy

Kick off med Holistic Health Academy

Här sitter Johanna Bjurström, grundare och vd för Holistic Health Academy med en av killarna från it teamet och förbereder inför kick offen för HHA. Jag har äran att arbeta tätt med Johanna och HHA och det är så fantastiskt att få sprida holistisk hälsa till så många...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »