Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

okt 10, 2021

Jag märker direkt när det blir lite kyligare och mer blåsigt utomhus, sätter på värmen inom hus och vips säger det så blir huden helt annorlunda! Torr och mer känslig. På sommaren är jag lite slarvig med vad jag smörjer in mitt ansikte med för produkter men så fort det blir höst så behöver jag boosta huden utifrån och inifrån. Därför är jag extra glad att denna månad kunna få lotta ut Sapienic Boost ( värde 1069 kr1)! För att vara med i utlottning behöver du signa upp dig på Sapienics nyhetsbrev och lämna en kommentar nedan varför just du behöver ge din hud en boost!Vinnaren dras i slutet av månaden och kontaktas via epost. 
Kika gärna runt på Sapienics hemsida och det är helt galet att de har kunnat sänka sina priser med 35 %.

Information om Sapienic Boost

Sapienic Boost innehåller Sapienic Acid som är det mest verksamma ämnet i vårt mänskliga sebum. Sebumet utgör de ämnen som vår kropp producerar och skickar ut till huden för att den ska kunna vara frisk med lyster och elasticitet. Sapienic acid har två specifika funktioner: 

 • Att döda patogener (onda mikrober som orsakar inflammation).
 • Gynna hudens mikrobiella mångfald.

 Detta händer i och på huden när du får balans i hudens mikrobiom: 

 • Hudcellerna ökar sin produktion av Hyaluronsyra och Mjölksyra. Detta leder till en väldigt mycket högre fukthalt i huden som i sin tur leder till färre rynkor och linjer.
 • Hudcellerna ökar produktionen av T-junctions (täta fogar). T-junctions är de bindningar som håller ihop cellerna och ser b.la. till att fukt (som vi vill behålla i huden) inte lika enkelt läcker ut.
 • Ökad motståndskraft mot inflammationer.
 • Förstärkt barriärfunktion.
 • Ökat antal AMP (Anti-Mikrobiella Peptider). Dessa naturliga proteiner fungerar som hudens soldater och skyddar huden mot patogener (onda mikrober som orsakar inflammation).

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

6 Kommentarer

 1. Filippa Risbecker

  Signat upp mig på Sapogenics nyhetsbrev!
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna oktobers utlottning. Hela mitt liv har jag kämpat med eksem och dålig hud. För drygt 10 år sedan började jag söka en mer naturlig bana och slutade med alla kortisonsalvor och hittade till raw food via din sida. Kroppen reagerade väldigt starkt och det tog år för den att läka och detoxa från allt. Nu har jag sedan några år tillbaka kunnat kalla mig eksemfri och använder bara naturliga oljor och så lite produkter som möjligt. Efter 2 barn och lite sömn börjat jag dock känna att huden skulle behöva en riktig boost för att hålla sig ung och fräsch igen. Jag har sneglat på den här produkten ett tag men varken vågat eller haft råd att köpa då gamla spöken i huvudet säger att det inte funkar på mig. Därför hoppas jag på en chans att få testa 🙏💫

  Svara
  • Susanne Björnström

   Signat upp mig för Sapienics nyhetsbrev.

   Den årstid som känns jobbigast för att klara av att hålla hela huden och hyn i ansiktet i bra skick har börjat närma sig.
   Känns alltid lika jobbigt att börja leta i butiker om vilken produkt som kan klara av det som krävs för att jag ska känna mig fräsch och ungdomlig i ansikte o halsområdet.

   Hade gärna provat denna produkt.
   Vet också att endast det bästa kommer med i dessa utlottningarna så det hade varit fantastiskt att vinna produkten.

   Svara
 2. Marie-Louise Lindblom

  Jag har provat många hudvårdsmärken till min torra hud. Men har inte hittat något som jag blivit riktigt nöjd med.

  Efter att jag läst om Sapogenics så hoppas jag att det är produkterna jag behöver.

  Svara
 3. Britta Norgren

  Har hittills fast jag är 38 år och testat massor av produkter och ändringar i kosten inte kommit tillrätta med att huden inte är i balans. Jag har blivit väldigt nyfiken på att testa Sapogenics då jag blir mer och mer övertygad att vi behöver stärka vår hud i grunden istället för att symtom behandla olika problem som dyker upp kortsiktigt med starka produkter. Skulle bli väldigt glad och tacksam för att få prova Sapienic Boost och få hjälp att hitta en rutin som hjälper min hud att bli stark och motståndskraftig på längre sikt.

  Svara
  • rawfoodbyerica

   Grattis!
   Du blev vinnaren av Sapienic boost.

   Kram
   Erica

   Svara
 4. Jenni Jansson

  Hej, jag har nu signat upp mig för nyhetsbrev. Jag vill väldigt gärna vinna denna produkt. Jag skulle så gärna vilja överraska min dotter med denna då hon har problem med rodnader och plitor i ansiktet. Det skulle bli en fin överraskning till henne.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »