Ta en paus

nov 7, 2021

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home💚. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In challenging times I have learned which tools is supporting me the best and which that doesn’t. Sometimes I choose what is not best for me and every time when I do that, I need to peel of another layer to really look what is behind why I didn’t made the best choice. Not matter what the cause was, I pamper myself with love, love and compassion. Because I know, Love always wins❤️


Dessa ord skrev jag på Instagram igår kväll sent efter att packat ihop min lägenhet inför en stundande flytt. Ett verktyg som jag verkligen haft med mig som är en stor hjälp är att sätta mig och ta en paus. För de som känner mig vet att det krävs en hel del haha, eftersom jag älskar att vara aktiv. Igår satte jag mig ned i det galna flyttstöket, du vet när man gå omkring och plockar och det känns som man inte kommer någonstans, tog ett äpple och upplevde det där äpplet i dessa helhet. Det gjorde mig lugn. Att bara sitta där och fylla min kropp med näring, prebiotika, fruktjuice, höra krispet från äpplet, känna den saftiga smaken. Äpplet fick mig att stanna upp, bara vara en stund och uppleva att allt ordnar sig nog om jag tar hand om mig själv och kommer ihåg glädjen och kärleken i görandet. 

Det finns ett ordspråk:
Jag sätter mig ner ett slag – till brådskan gått över. ”

När Saga föddes och jag var första gångs mamma, hade precis startat mitt företag, skrev på min första bok och startade upp en webshopsverksamhet med raw food, sa min barnmorska något till mig som jag alltid har med mig. ” Gör det som är viktigt först och gör det som brådskar sedan”. Därför så är mitt paus verktyg ett av de bästa. Då får jag chans att känna vad det är som egentligen händer inom mig och hur jag kan relatera det till det som händer utom mig. Det känns om jag suttit på ned och väntat och varit lite på paus. Därför är jag extra lycklig att Raw Life Education till våren kommer att bli av. Under den väntan har jag varit  också  extra lycklig över att kunna ha undervisat på Distans. Att vara med live på Solhälla är en oförglömlig upplevelse, däremot när du går Raw Life Education på Distans blir utbildningen skräddarsydd just för dig. De aktuella datumen för live på Solhälla är ( distans startar löpande efter elevens önskemål):

Aktuella datum för 2022:

Första delen

6 – 10 april

Andra delen

4-8 maj

Och se hur fina de nya förklädena är som alla elever får när de är diplomerade Raw Life Educators!

Nu undrar jag vilket är DITT bästa verktyg att hitta tillbaka till dig själv?

Kram Erica

PS: Gå gärna in på Flow Summit och kika på mina sju dagars inspirations klipp med recept. Där jag väver samman alla aspekter av vad maten kan göra för oss.
 https://elopage.com/epl/8kGzaLLyLfzFeqFsDiUM

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »