Flow Summit 2021

okt 10, 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event

Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt liv. Varje dag presenterar jag ett nytt recept och berättar om hur just dessa råvaror påverkar din kraft, energi, balans och kärlek i livet. Längtar du också efter mer flow i ditt liv? Efter att förverkliga dina drömmar och följa hjärtats röst när det gäller jobb, relationer, hälsa, pengar, inre frid och lycka? Gör dig i så fall redo för Flow Summit 2021!

Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som alla brinner för samma sak: att inspirera dig och hjälpa dig mot mer flow i ditt liv.

För första gången: Skandinavisk Flow Summit!

Flow Summit är Europas största online-event inom andlighet och personlig utveckling. Förra året var en dundersuccé med över 25 000 deltagare bara i Sverige. I år går vi ihop med våra grannländer Danmark och Norge och bjuder tillsammans på några av de bästa skandinaviska talarna.

Flow Summit startar den 20 oktober. Anmäl dig nu för att säkra din plats! https://elopage.com/epl/8kGzaLLyLfzFeqFsDiUM

Om du är redo att utvecklas och vill lära av de bästa så är Flow Summit som gjort för dig!

Förbered dig på att komma i kontakt med din inre kärna, att skratta och gråta, och att träffa nya vänner i vårt community. 

Det bästa av allt: det är helt GRATIS!

Upplev 38 av de främsta skandinaviska och internationella experterna inom andlig och personlig utveckling!

Du kommer att få praktiska tips, djupgående meditationer, och övningar och tekniker som kommer hjälpa dig att få mer energi, glädje, läkning, kärlek och inre lugn i ditt liv.

Detta är några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig, förutom mig själv <3.

S. H. Dalai Lama

Eckhart Tolle

Agneta Sjödin

Bruce Lipton

Kay Pollack

Dr. Joe Dispenza

Micke Gunnarsson

Malin Berghagen

Deepak Chopra

Byron Katie

Dr. Sanna Ehdin

Neale Donald Walsch

Gregg Braden

Ett potpurri av bidrag för ditt välmående – från några av de största inom personlig och andlig utveckling

Är du osäker på nästa steg på din livsresa? Då kan Flow Summit 2021 vara precis vad du behöver för att hitta inspirationen och återfå kontakten med din inre visdom!

Tack vare internet är det idag lättare än någonsin att på egen hand hitta information och skapa sig kunskap om nästan vad som helst. Inom personlig utveckling finns det oändligt många kurser, tekniker och metoder tillgängliga att ta del av.

Men allt detta kan också kännas överväldigande. Det finns så mycket att se, läsa och lära att du kanske inte vet var du ska börja. Om du vill uppnå mer flow och lycka i ditt liv kan allt som pockar på din uppmärksamhet ha precis motsatt effekt: du kommer inte igång alls.

Känner du igen dig?

Oroa dig inte, vi har löst problemet åt dig! Vi har bjudit in ett 40-tal av Sveriges och världens bästa talare, lärare och experter till ett helt unikt event som du inte får missa.

Under 7 dagar kommer vi att finnas vid din sida medan du bekantar dig med tekniker, system och insikter som dessa fantastiska personer delar med sig av, för att du ska kunna hitta just de sätt som känns rätt för dig.

Flow Summit 2021 erbjuder dig det bredaste och mest lättillgängliga utbudet av kunskap och inspiration inom personlig utveckling, självläkning och andlighet som vi någonsin haft.

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Instagram – följ mig där

Instagram – följ mig där

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett "Infinite flöde" vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »