Flow Summit 2021

okt 10, 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event

Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt liv. Varje dag presenterar jag ett nytt recept och berättar om hur just dessa råvaror påverkar din kraft, energi, balans och kärlek i livet. Längtar du också efter mer flow i ditt liv? Efter att förverkliga dina drömmar och följa hjärtats röst när det gäller jobb, relationer, hälsa, pengar, inre frid och lycka? Gör dig i så fall redo för Flow Summit 2021!

Under 7 dagar kommer du att få möta några av Sveriges och världens främsta talare, författare, influencers, coacher och experter, som alla brinner för samma sak: att inspirera dig och hjälpa dig mot mer flow i ditt liv.

För första gången: Skandinavisk Flow Summit!

Flow Summit är Europas största online-event inom andlighet och personlig utveckling. Förra året var en dundersuccé med över 25 000 deltagare bara i Sverige. I år går vi ihop med våra grannländer Danmark och Norge och bjuder tillsammans på några av de bästa skandinaviska talarna.

Flow Summit startar den 20 oktober. Anmäl dig nu för att säkra din plats! https://elopage.com/epl/8kGzaLLyLfzFeqFsDiUM

Om du är redo att utvecklas och vill lära av de bästa så är Flow Summit som gjort för dig!

Förbered dig på att komma i kontakt med din inre kärna, att skratta och gråta, och att träffa nya vänner i vårt community. 

Det bästa av allt: det är helt GRATIS!

Upplev 38 av de främsta skandinaviska och internationella experterna inom andlig och personlig utveckling!

Du kommer att få praktiska tips, djupgående meditationer, och övningar och tekniker som kommer hjälpa dig att få mer energi, glädje, läkning, kärlek och inre lugn i ditt liv.

Detta är några av de namn som kommer att dela sin kunskap med dig, förutom mig själv <3.

S. H. Dalai Lama

Eckhart Tolle

Agneta Sjödin

Bruce Lipton

Kay Pollack

Dr. Joe Dispenza

Micke Gunnarsson

Malin Berghagen

Deepak Chopra

Byron Katie

Dr. Sanna Ehdin

Neale Donald Walsch

Gregg Braden

Ett potpurri av bidrag för ditt välmående – från några av de största inom personlig och andlig utveckling

Är du osäker på nästa steg på din livsresa? Då kan Flow Summit 2021 vara precis vad du behöver för att hitta inspirationen och återfå kontakten med din inre visdom!

Tack vare internet är det idag lättare än någonsin att på egen hand hitta information och skapa sig kunskap om nästan vad som helst. Inom personlig utveckling finns det oändligt många kurser, tekniker och metoder tillgängliga att ta del av.

Men allt detta kan också kännas överväldigande. Det finns så mycket att se, läsa och lära att du kanske inte vet var du ska börja. Om du vill uppnå mer flow och lycka i ditt liv kan allt som pockar på din uppmärksamhet ha precis motsatt effekt: du kommer inte igång alls.

Känner du igen dig?

Oroa dig inte, vi har löst problemet åt dig! Vi har bjudit in ett 40-tal av Sveriges och världens bästa talare, lärare och experter till ett helt unikt event som du inte får missa.

Under 7 dagar kommer vi att finnas vid din sida medan du bekantar dig med tekniker, system och insikter som dessa fantastiska personer delar med sig av, för att du ska kunna hitta just de sätt som känns rätt för dig.

Flow Summit 2021 erbjuder dig det bredaste och mest lättillgängliga utbudet av kunskap och inspiration inom personlig utveckling, självläkning och andlighet som vi någonsin haft.

Säkerheten för allt

Säkerheten för allt

Igår när jag skulle somna tänkte jag på vad jag skulle vilja skriva till månadens inspirationsbrev. Jag kom ihåg en selfie jag hade tagit på mig själv i bilen som jag hade sänt till en vän. Mina tankar kom till mig då kring bilden hur vi behöver välja det säkra före...

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Månadens utlottning oktober Sapienic Boost

Jag märker direkt när det blir lite kyligare och mer blåsigt utomhus, sätter på värmen inom hus och vips säger det så blir huden helt annorlunda! Torr och mer känslig. På sommaren är jag lite slarvig med vad jag smörjer in mitt ansikte med för produkter men så fort...

Årstiderna recept💚

Årstiderna recept💚

Största lyxen för mig är att härliga råvaror och det är en av nycklarna för att få raw food att fungera i vardagen. Dock är tiden en stor faktor i mitt liv att jag inte tar mig till min närmsta eko butik. Så en ännu större lyx är att få galet underbara råvaror direkt...

Women 55+

Women 55+

My mum❣️ I am so inspired by her, to have seen her on the raw food path since more than 15 years is such a gift. Next year she will turn 80, have skin like a thirty year old, grateful beyond limits for her life and health and not taking a single pill except the...

Tre dagar med grön skönhet

Tre dagar med grön skönhet

Så otroligt roliga dagar i Stockholm. Som vanligt är det intensivt när jag kommer dit, långa dagar och flera möten och allt det "vanliga" som rullar på i bakgrunden. I torsdags var det dags för Stockholm Beauty Weeks första dag. Jag fanns där för Johanna Bjurström om...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »