Rätt och Rå

apr 23, 2023

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att åka dit hade fallit ur minnet tyvärr. Så gissa om jag blev glad när vi åkte förbi och vi sa att vi stannar på hemvägen. Efter 3 timmar i skogen, var vi tyvärr en kvart efter stängning men den trevliga innehavaren lät oss komma in. Jag var så fascinerad över denna gömda juvel på Orust, nära Ellös/Henån. Detta är så fantastiskt att det finns och jag skulle kunna handlat upp hela affären. Det är lite min grej med hälsobutiker, där går jag loss! Det var så fint och rent. Vackra keramik saker, ett syrningskrus som jag blev jättesugen på att köpa och ett vackert durkslag. Det blir inom kort jag åker dit igen och bunkrar upp. Gör en dagstur om du bor lite längre ifrån och går Sven Altares led. Där fann jag ramslök. Vi hade bara en hundbajspåse ( tom såklart;) men den fyllde jag men nästa gång tar jag med mig bärkassar för att fylla med ramslök. Att torka, göra pesto, ramslöks olja av eller bara hacka över sallad. Det ser ut som tjockare grässtrån och smakar som en fräsch purjolök med sting i.
Kram
Erica

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

Raw on a Budget

Raw on a Budget

Detta är ett ämne som jag delat om tidigare men är så värt att göra igen 🙂 Det behöver inte vara superdyrt att äta raw food. Så här är mina tips att äta raw food lite mer ekonomiskt! Hoppas återigen att du har överseende med att inlägget är på engelska <3 skriv i...

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Denna kaka gjorde jag till påsk och delade som en reel på instagram och här kommer den på bloggen, dock på engelska men hoppas det går strålande ändå. Testa! Sååå god 💛 🥭🍋 with dried ginger Raw Cake This cake really turned out good 🙂 I love to be creative in the...

En naturlig väg till välbefinnande

En naturlig väg till välbefinnande

Ända sedan jag var i 20 års åldern har jag velat ökat till människors välbefinnande på olika sätt. Det har varit min stora drivkraft, att få dela med mig och inspirera till en naturlig livsstil främst genom maten, men ändå med balans. När det nyttiga, raw food:andet...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »