Rätt och Rå

apr 23, 2023

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att åka dit hade fallit ur minnet tyvärr. Så gissa om jag blev glad när vi åkte förbi och vi sa att vi stannar på hemvägen. Efter 3 timmar i skogen, var vi tyvärr en kvart efter stängning men den trevliga innehavaren lät oss komma in. Jag var så fascinerad över denna gömda juvel på Orust, nära Ellös/Henån. Detta är så fantastiskt att det finns och jag skulle kunna handlat upp hela affären. Det är lite min grej med hälsobutiker, där går jag loss! Det var så fint och rent. Vackra keramik saker, ett syrningskrus som jag blev jättesugen på att köpa och ett vackert durkslag. Det blir inom kort jag åker dit igen och bunkrar upp. Gör en dagstur om du bor lite längre ifrån och går Sven Altares led. Där fann jag ramslök. Vi hade bara en hundbajspåse ( tom såklart;) men den fyllde jag men nästa gång tar jag med mig bärkassar för att fylla med ramslök. Att torka, göra pesto, ramslöks olja av eller bara hacka över sallad. Det ser ut som tjockare grässtrån och smakar som en fräsch purjolök med sting i.
Kram
Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »