En naturlig väg till välbefinnande

apr 2, 2023


Ända sedan jag var i 20 års åldern har jag velat ökat till människors välbefinnande på olika sätt. Det har varit min stora drivkraft, att få dela med mig och inspirera till en naturlig livsstil främst genom maten, men ändå med balans. När det nyttiga, raw food:andet eller annat som ska skapa välbefinnande faktiskt skapar stress, då är det viktigaste att skapa balans i livet. Balans är också ett sätt att leva hållbart, både för dig själv och för vår planet. Ett medvetet val för egen del är att leva så minimalistiskt som jag kan, utan att gå till överdrift. Men verkligen tänka, en, två, tre och fyra gånger innan jag köper något nytt. Jag bor i ett litet hem, försöker köpa kläder på second hand och har en garderob med kläder som jag varierar efter de fyra årstiderna. Vilket gör att jag inte tröttnar på kläderna och att jag endast behöver ett fåtal plagg att använda. Detsamma gäller faktiskt mitt skafferi. Under de 16 åren jag arbetade fulltid, eller närmare bestämt, 24/7 med raw food, samlade jag på mig så mycket superfoods och mat. Mycket av torrvarorna har långt hållbarhetsdatum och jag har fortfarande kvar flera påsar men nu använder jag det jag har, blir kreativ med det och med det även drar ned på utrymme i skafferiet. Storhandla är inget för mig direkt, utan jag köper det jag verkligen behöver och vad min kropp säger att den vill ha. Som du ser på bilden har jag även applicerat detta i mitt badrumsskåp.

Jag använder de mest naturliga produkter jag kan hitta, och älskar att göra egna krämer. Ett år odlade jag mycket ringblommor, som jag lade i olja för att dra och sedan använda i krämer ( sök ringblomma på bloggen så ser du det inlägget:). Nu har jag inte haft möjlighet på samma sätt, sedan jag flyttade och därför blev jag extra glad när jag fann denna ringblomsolja hos https://www.greenbalance.se/ . Min vintertorra hud som blivit ännu torrare av kalla vårvindar har skrikit efter fukt och fett. Jag tar en fuktspray först påa rengjort ansikte, efter det ringblomsoljan och efter det tar jag arganoljan. Jag arbetar in oljan i huden och använder nästan varje kväll en guasha rosenkvarts eller mina koppar för ansiktet som hjälper till med cirkulationen i huden och stimulerar collagenet. Oljan som blir kvar på händerna kramar jag i i topparna på håret.  Efter denna ritual som jag gjort nu en månad ser jag sådan skillnad. Tänk känslan Lycklig Hud! Jag älskar företag som står för samma filosofi som jag har och vill gärna dela de företag vidare till dig för att du också ska få det enklare att välja bland denna djungel av internetsidor. Nedan kan du läsa om Green Balance och deras statement! 
Kram
Erica

Ps. Jag har även gjort lakritsrots te fusion med egen plockade strandnyponblommor. Jag har bryggt lakritsrot i cirka 15 minuter, lagt i några rosenblad på slutet av bryggningen och sedan har jag druckit det. Det som blir över häller jag upp i glasburk och ställer in i kylen och dricker som ett läskande iste. Lakritsrot kan stabilisera blodsockret, och ta bort sötsug och nypon blommor har en hög frekvens av ”energi” och ger en ljuvlig smak ihop med lakritsroten. 

Den Naturliga Vägen Till Välbefinnande

Greenbalance strävar efter att tillhandahålla råvaror av allra högsta kvalité och utan kemiska tillsatser och andra giftiga ämnen. Vi på Greenbalance vill hjälpa dig att på en naturlig väg finna inre balans, avkoppling och återhämtning. Vi tror på naturliga lösningar där stor vikt läggs vid att det ska vara bra både för miljön och vår hälsa.

Våra produkter packas i miljövänliga förpackningar som tillverkas av skandinaviska träd. Förpackningarna produceras i klimatvänliga pappersbruk som använder förnyelsebar energi. Träden har vuxit i FSC®-certifierade skogar och är klimatkompenserade för att säkerställa en hållbar produktion.

Greenbalance strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är skonsamma både för din hälsa och för miljön. Vi gör medvetna val och ställer höga krav på våra leverantörer, från själva plantan i jorden till färdig produkt.

Vi på Greenbalance är stolta över vårt breda sortiment av produkter som inkluderar eteriska oljor, vegetabiliska oljor, extrakt, torkade örter, CBD-oljor och CBD-buds. Våra eteriska oljor är 100% rena och äkta och utvinns från noga utvalda råvaror för att säkerställa högsta kvalitet. Våra oljeextrakt är också tillverkade av de bästa råvarorna och är koncentrerade genom en varsam extraktionsprocess för att ge den allra bästa oljan.

Vi erbjuder även vegetabiliska oljor som är kallpressade för att bevara de naturliga näringsämnena. Våra extrakt och torkade örter är också av högsta kvalitet och är perfekta för naturliga lösningar och självvård. För de som letar efter CBD-produkter kan vi erbjuda både CBD-oljor och CBD-buds av högsta kvalitet.

För att garantera att alla våra produkter uppfyller våra höga kvalitetsstandarder och innehåller vad som utlovas, genomgår de omfattande laboratorietester från tredjepartslaboratorium. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som hjälper dig att hitta inre balans och återhämtning på ett naturligt sätt.

Raw food Retreat

Raw food Retreat

Raw Food Retreat med Erica Jag är så glad att äntligen kunna sprida informationen om mitt kommande retreat på Solhälla! Där ett utrymme skapas för att möta dig själv genom medveten och hälsosam RAW food matlagning, Emotional Body Awareness Exercises, meditation och...

Raw on a Budget

Raw on a Budget

Detta är ett ämne som jag delat om tidigare men är så värt att göra igen 🙂 Det behöver inte vara superdyrt att äta raw food. Så här är mina tips att äta raw food lite mer ekonomiskt! Hoppas återigen att du har överseende med att inlägget är på engelska <3 skriv i...

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Mango Citron Ingefära kaka 🥭🍋

Denna kaka gjorde jag till påsk och delade som en reel på instagram och här kommer den på bloggen, dock på engelska men hoppas det går strålande ändå. Testa! Sååå god 💛 🥭🍋 with dried ginger Raw Cake This cake really turned out good 🙂 I love to be creative in the...

Rätt och Rå

Rätt och Rå

En underbar solig dag var det i lördags och vi bestämde oss för att ta en hike i ett natureservat på Orust. Min man fann en led och dit styrde vi kosan. På vägen dit körde vi förbi Rätt Rå, ett ställe som jag hört mycket om men inte direkt vetat vart det låg, och att...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »