I fredags när jag kom hem från jobbet fick jag sådan lust att göra nya recept:) jag hade 1 kg dadel pasta som jag ville göra fyra olika godsaker utav🌈! Och så hade en ny leverans av Rutasoka kommit med torkad mango och raw cashewnötter.
1/4 blev botten till en påskig Mango cheesecake med citron och ingefära ( recept kommer närmre påsk :).
De andra 3/4 gjorde jag tre olika bollar utav:
basen för dem var:
250 g dadelpasta samt cirka 1/2 dl kokosolja
🖤1) Lakrits ( cirka 2-3 tsk) plus en stor nypa salt. I matberedaren :).
🤎2) raw cacao powder (cirka 2 msk) 5 droppar apelsin eterisk olja och lite lite salt. I matberedaren :).
🍿 3) jag poppade popcorn i min popcorn maskin. Cirka 7 dl som jag pulsade snabbt i matberedare , tillsatte dadelpasta och kokosolja och en stor nypa salt under tiden matberedaren körde.
Det är så roligt att skapa och ett sätt för mig att varva ner och så kul att ta med till jobbet och bjuda på 🧚🏻♀️
Kram Erica 💚
0 kommentarer