Recept på Woodys Burgare!

mar 13, 2023

Äntligen har jag sett min raw food hamburgare i filmen ”Triangle of Sadness”! Denna raw hamburgare var en invecklad historia :). Woody skulle ha en hamburgare i en scen och eftersom han enbart äter vegansk mat och främst raw food, så behövde jag hitta på ett recept som mestadels liknade en hamburgare. Han ville egentligen att jag skulle göra ett raw food hamburger bröd men det var svårt att få till fluffet, faktiskt omöjligt så där fick han göra ett sidospår. Hamburgaren behövde få godkänt av filmteam, Woodys manager och av Woody. Så jag ställde mig i mitt kök och testade fram ett recept hemma, lade upp allt och fotograferade och skickade in till alla de som skulle bedöma resultatet.
Det var under den första covid tiden som den första delen av filmen skulle spelas in och Woody skulle komma men det gick pga pandemin. Dock kom det in en stunt person i en av scenerna där både Woody skymtades och hamburgare även skymtades, så i mars 2021 var mina första leverans och uppläggning av hamburgaren. Nästa tillfälle var i juli när Woody var på plats och jag var hans privatkock i två veckor. 10 stycken tallrikar fixade jag som var helt identiska eftersom det kanske skulle bli flera omtagningar.

Jag har samlat hela hans meny och recept så jag tänkte släppa de lite pö om pö här på bloggen. Jag skriver ofta inte ned exakta recept men här är de ingredienser som var med och jag körde först grovhackat nötter och frön och sedan tillsatte resterande ingredienser. Jag formade till burgare och torkade några timmar i torkugnen. Mina raw pommes blev ingen höjdare direkt 😂.

Lycka till med din filmburgare!

Triangle of Sadness burgare:
8 dl valnötter
4 dl pumpakärnor
4 dl solroskärnor
tamari
vitlök
rödbeta

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »