Vem säger nej till en macka?

Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw food festival och delade att hon ville starta ett eget brödmärke verkligen slog slag i saken och gjort glutenfritt och ett bröd fritt från onödiga tillsatser. Jag fick prova flera olika bröd i hennes sortiment och det började klia i mina fingrar att börja skapa recept till dem. Recepten ser du i inspirationsbrevet:). Jag har i över 15 år inspirerat till hur du och andra kan få in mer raw food i kosten, och att bara byta ut pålägget på mackan har du kommit långt.
Följ mig @rawfoodbyerica @martaglutenfri @glutenfreemakers på instagram för att vara med i utlottningen.
Vinsten är Martas nyheter: Martas Gourmetbröd, Gourmet Kuvertbröd och Crunchy Cookie Granola
Vinnaren dras i slutet av månaden och kontaktas via epost.









0 kommentarer