Månadens utlottning

jan 25, 2016Johanna Bjurström är en av Sveriges främsta näringsterapeuter och föreläser på Raw Life Education. Hon har nu kommit ut med en bok ”Johannas 10 nycklar” en bok som just kan guida dig i hur du kan nå bästa hälsan och ditt bästa liv.
Du kan vinna hennes bok i månadens utlottning. Skriv nedan i kommentarsfältet varför just du skulle behöva hennes bok!
Kan du inte hålla dig köp ditt exemplar direkt från Johannas inspirerande hemsida.

johannaLogoShieldCoach_1-1A

Min bok är uppbyggd på fyra delar och framtagen efter min filosofi om friskvård och hälsa : att leva en livsstil där man gör maten till sin medicin och bygger upp en stark hälsa från grunden, inkluderar mental träning som skapar livskraft! Din instruktionsbok hur just du fungerar !
Första delen är mina 10 nycklar, där jag går igenom de olika elementen vi behöver ha balans inom för att må bra. Här kan du själv se vilken nyckel du behöver för att reglera din egna hälsa med.
Andra delen är en färdig matplan jag tagit fram för att lätt få in mer raw food i vardagen. Det är för en hel vecka och jag hoppas att många vill prova ! Raw food är mycket bra om man vill hjälpa kroppen att vara frisk och låta maten vara din medicin.
Tredje delen är 20 recept jag har skapat för att få så mycket näring och energi som möjligt. Det är frukost, mellanmål, middag och dessert !
Fjärde delen handlar om mitt utbildningsprogram, där man kan bli hälso- och livsstilscoach. Du kanske drömmer om att få jobba med hälsa och livsstilsförändingar, nu har du chansen att bli din egna hälsohero.

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

20 Kommentarer

 1. Magdalena

  Jag skulle vilja lära mig mer om Raw Food så en bok hade varit perfekt! 🙂

  Svara
 2. Jeanette L

  Filosofin känns så rätt, däremot behövs lite samlad kunskap vilket denna boken ju verkligen innehåller. Håller tummarna för vinst 🙂

  Svara
 3. Jessica Lindgren

  Jag sitter här och äter frukost, på väg till iobbet fast jag hade feber idag. Har legat vaken hela natten och tänkt på jobbet. Känns som jag behöver en bok som hjälper mig hitta hälsa och balans. Kram

  Svara
 4. Helene

  Kanske är jag ett hopplöst fall..
  Jag älskar grönsaker men äter verkligen mycket kött och varm mat.
  Det känns ibland som att jag äter mig sjuk.
  Har länge varit nyfiken på rawfood och behöver alla nycklar som finns.
  Inspirera mig! <3

  Svara
 5. M

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna bok för att kunna ge bort den i present till min fästman som gjort enorma framsteg på senaste månaden genom att byta ut sin dagliga chipspåse mot kallpressad juice. Och han älskar det! Jag vill ge han ännu mer verktyg för att kunna ta nästa steg mot sin bästa version av sig själv.
  /M

  Svara
 6. Anna Hartlow

  Den första januari slutade jag med socker, rött kött och mjölk. Nu är det dags för nästa steg i min utveckling till att bli mer Anna, att äta mer raw food. För att höja min energi och leva det liv jag vill ??

  Svara
 7. Birgitta Jonsson

  Denna bok skulle kunna bli en kick för mej att starta om med RAW fOOD. Jag har tappat bort mej själv under vintermånaderna, med traditioner som jag egentligen inte kan stå för längre. Tror och känner att jag behöver mer kunskap, stöd och ledning för att orka stå upp för mej och mitt välbefinnande.
  Med värme och ljus Birgitta

  Svara
 8. jenny

  Jag känner mig så himla peppad inför 2016 och vill verkligen ta hand om min kropp inifrån och ut. Denna bok hade känts som en vän att hålla i handen när det blåser lite hårt.
  värme.
  jenny

  Svara
 9. Jessica Sundberg

  Jag behöver verkligen nycklarna för hur jag ska förbättra hälsan och min livskvalitet. Jobbet vet jag att jag får stå för själv, men viljan finns så det är bara att sätta igång!

  Svara
 10. Kerstin Nilsson

  Slutade precis för 10 dagar sedan med all socker, är vegetarian och äter bara vegetarisk. Älska råfood men behöver inspiration. Den här boken skulle ge mig en bra start.
  Kram Kerstin

  Svara
 11. Ing-Mari

  Jag slutade med kött och fisk 2009 och några år senare med mjölkprodukter och tycker det är bra för min kropp och vill stå fast vid detta. Men min bulemi är förskräklig just nu och håller mig i ett järngrepp vill inte äta skräpmat mer. Jag får bara dålig respond från anhöriga som vill att jag ska äta vanlig mat men det vill jag inte jag står fast vid vegan raw food och vegetariskt i det sociala livet. Hela mitt liv har rasat samman inget lyckas som jag vill. Jag behöver bra stöd och respond jag känner mig misslyckad men mitt i eländet så vet jag att fruit and vegetable is best for the body.

  Svara
 12. Anne-Li Jönsson

  Hej jag behöver inspiration och hjälp med dina 10 nyckel tips. Jag får göra jobbet men du är min stora isperatör som guidar mig till ett bättre liv.

  Svara
 13. Fredrik Kanelhjärta Grönqvist

  Hej Erica!
  Tack för ditt inspirerande nyhetsbrev och för kreativa och hälsosamma recept. Jag vill ha boken för att ge den i gåva till min underbara ängel tillika älskade som hjälpt mig och inspirerat mig mycket och vars stora passion är att höja sin vibration och öppna hjärtat genom bästa möjliga, godaste matlagning. Ljus och kärlek!

  Svara
 14. Jenny Rosengren

  Hej Erica,
  Nu lägger jag 3 års rehabträning bakom mig och ser fram emot ett 2016 med massa energi och glädje.
  Med inspiration från dig och Johanna Bjurström kan jag få en riktig kickstart.
  Må så gott! /Kram Jenny

  Svara
 15. Jennie

  Tack för fantastisk inspiration! Denna boken skulle jag
  Vilja ge till min mor och far, för att få dem att tänka i nya banor
  om att rätt mat läker kroppen!

  Svara
 16. Regina Larsson

  Åh Johanna!! Jag vill såå gärna läsa din bok. Läser allt mer om kost och kropp och blivit fast. Jag vill lära mig än mer. Superviktigt detta!

  Svara
 17. Madeleline Lindqwister

  Står på tröskeln till mitt nya jag. Kan behöva lite goda råd och pepp hur man går vidare.
  Kram Madde

  Svara
 18. Sylvia Kjellander

  Jag vill gärna lära mer om raw food och ge min kropp en nystart 🙂

  Svara
 19. Solveig

  Hej Erica!
  Jag har sagt upp mig från mitt jobb med en stressig vardag och söker nu inspiration och information för att byta karriär. Mitt stora intresse för naturlig hälsosam mat och mentalt och fysiskt välmående ligger nära till hands, men förutom volontärjobb på retreat centers vet jag inte riktigt hur jag skall gå tillväga eller vartåt min riktning lutar.. Denna bok skulle förhoppningsvis vara en stor hjälp på vägen!

  Svara
 20. Catharina

  Bra inspiratör och behöver få lite bra tips hur jag ska fortsatt resa nu mot ett friskare liv så ja tack behöver den boken ?

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »