Sommarens Utmaning – 100 % i 100 dagar eller 50 % i 50 dagar & Agenda 2017

maj 23, 2017

100 % i 100 dagar börjar den 24 maj!
Du kan hänga med från början eller hoppa på när det känns bra för dig!
Här är sommarens utmaning för dig som vill göra ett ”big jump” för din hälsa! Vi börjar den 24:e maj och avslutar den 31 augusti, men du kan hoppa på när du vill under tidsperioden!
Jag har tänkt länge att det var ett bra tag sedan jag var 100 % raw över en längre tid- efter att varit gravid och ammat har jag bjudit in lagad mat i en större utsträckning än förut och nu vill jag känna den riktigt råa känslan igen. Jag vet hur svårt det kan vara att äta och leva 100 % raw under en längre tid och trots att man har gjort en överenskommelse med sig själv kan det vara lätt att falla/ bryta det. Med mig som ger daglig inspiratör och de andra som också antar utmaning och väljer raw får du stöd, inspiration, tips och även recept ( dock inte recept för de 100 dagarna, men recept finner du lätt i mina böcker).
Känner du att 100 % i 100 dagar låter för övermäktigt blir detta ändå en utmärkt inspiration för dig att komma igång och hålla dig på en 50% nivå i 50 dagar eller, i hur många dagar du väljer att göra.
Detta är utmaningen är för dig som aldrig testat raw food, har provat litegrann eller redan lever med mycket raw food!
Med en grupps stöd så går allt så mycket lättare, smidigare och man är inte ensam om att vara lite annorlunda på grill partyt, släktkalaset eller i andra sociala sammanhang. Med  tips och tricks samt recept blir du ”matad” med inspiration, för att du ska kunna ”go raw your way” och att du kommer in i din raw food vardag.
——–
Du får ett dagligt mail med inspiration/recept/tips/ hur du möter den sociala tillvaron med raw food/ annat rawfoodnyttigt i din inkorg varje dag.
Du får tillgång till en låst Facebook grupp där du kan möta andra som antar utmaningen och äter raw. ( har du inte Facebook kan du skapa ett konto eller så får du endast email sänt till din inkorg, vilket räcker som inspiration)
På facebook kommer tidigare elever på Raw Life Education finnas och svara på frågor och även jag samlar in vissa frågor och besvarar i mailform.
———-
399 kr för hela perioden.  (299 för 50 dagar)
Gör så här:
Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se med ditt namn och din email samt ditt användarnamn på Facebook, så kan jag bjuda in dig till gruppen. Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in och annan info. När vi kan se din betalning registreras din email till utskicket och du bjuds in till Facebook gruppen.
Go raw your way,
Erica
——
Fördelarna med att gå raw:
Lugnare mage
Stabilare blodsocker nivå
Du hittar din naturliga vikt
Lenare hud
Mer glänsande hår
Klarare ögon
Mer klartänkt
Bättre sömn
Piggare och dunder mycket energi
Retreat RAW FOOD <3 YOGA med Erica och Sam 11-14 augusti
Avsluta sommaren och bjud in hösten med klara intentioner med Sam och Erica. De visar kraften i synergin med raw food och yoga och hur du kan ta med dig dessa fantastiska verktyg till ett mer levande liv in i din vardag.
erica main pic
“Raw food och yoga tillsammans samverkar på ett vackert sätt och får dig att landa mer och mer i dig själv.”
“Tack för recepten och för en härlig helg tillsammans.
Jag mådde såååååå bra efteråt.”
Läs mer och anmäl dig via shambalagatherings hemsida.
RETREAT Petit Shambala i Tulum, Mexico
När vi var i Mexico i februari var det tanken att hitta ett bra retreat ställe. Vad vi inte visste var att vi skulle hitta Retreats ställenas Retreat ställe i Tulum – som ett avskild liten oas men ändå närhet till Zona Hotelera där man kan välja att flanera i urschyssta butiker och bara hänga. Retreat stället Petit Shambala ligger på den kritvita stranden och yogashalan blickar ut över det turkosa havet. Vi fick nypa oss i armen att det kunde finnas sådana här platser. Och efter mailande med ägaren fram och tillbaka kan de även erbjuda alla tre måltider helt raw vegan food. Platsen är helt magisk!
Typ vägg i vägg ligger en av de bästa Raw food restauranger, Raw Love, som jag varit på inbäddad bland bungalows och palmer med en minut till stranden. Det här är det största WOW vi har varit med om. Vi är nyfikna på om du vill följa med oss dit 2018? Datum är inte riktigt klara ännu och inte heller prislappen på en veckas retreat. Maila mig på info@rawfoodbyerica.se för att få första förhandsinfon så snart vi har fler detaljer klara.
Dagarna kommer innebära två yogapass med Sam, tre raw food måltider, raw food föreläsningar med Erica och det kommer finnas utrymme för egna utflykter, tid på stranden och att bara ligga i en hängmatta på Raw Love och dricka kokosnötter.
Är du nyfiken på hur underbart Petit Shambala är kika på alla bilder här i deras galleri! När man ser dem, vill man åkt dit som igår!
Raw food festival på Mundekulla
EARLY BIRD pris tom 29 maj! Fortfarande några dagar kvar, passa på att boka din plats på mundekullas hemsidan.
 
Vi är glada över att så många härliga gästlärare medverkar i år. 
Och extra glada över att en av Sveriges främsta inspiratörer Erica Palmcrantz Aziz kommer!
Programmet innehåller allt från jojkworkshop, heartdance, barfotagång, frigörande dans och konserter till matlagningsworkshops, örtvandring, gong bad, sago-yoga, mindfulness, gemenskap och mängder av raw food! I år ansvarar Sveriges största raw food restaurang, Matapoteket, för all mat under festivalen. 100% ekologiskt, helt utan tillsatser, socker, mjölkprodukter eller gluten. Alla måltider ingår i festivalbiljetten. Kom själv eller ta med hela familjen! Varmt välkommen att bli inspirerad till ett mer levande liv – välkommen till Raw Life på vackra Mundekulla.
Nytt för i år är att det kommer finnas ett program för barn och ungdomar med workshops och aktiviteter
För uppdaterad agenda för 2017 kika här

Lite av varje juice

En juice med lite av varje som finns i kylen smakar kanske inte jätte gott men gör jättegott för kroppen. Jag hade fem ledsna morötter, halv dassig sallad och vattenmelon skal. Allt åkte ned i mixern och silades genom en nötmjölkspåse. Det blev 8 dl juice! Kom ihåg...

Rosmylk

Rosmylk

Rosbladen är så rosa och vackra vid havet. Jag plockar de i en påse och tar hem. Lägger i en smoothie, pryder en sallad eller gör ros mylk. 1 msk cashewsmör med 2,5 dl ljummet varmt vatten, och 2 tsk honung med en näve rosblad. Mixa. Mmmmmm Kram...

Bli med valp

Bli med valp

Bli med valpSå blev vi med valp! Kanske därför jag ser lite trött ut på bilden… Men oj vilken kärleksbomb som kom till oss, den långhåriga dvärgtaxen Ronja! När hon bara somnar på mitt bröst och lugnet sprider sig, det är en ny slags lycka jag fått uppleva och får mig...

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

På bilden ser du två av mina fina Foodie Friends! Marie Butler Andersson och Thim Bohm på Maries release party för boken Happy Me, som jag var med och skapade. Thim och jag har känt varandra i över 12 år och vilken sjukt rolig resa vi har haft tillsammans. Thim stod...

Recept med Matcha – Yuko Ono Sthlm

Recept med Matcha – Yuko Ono Sthlm

Matchadressing till en sommarsalladSallad: 6 kvistar med grönkål 1 knippe rädisor 1 bunt sparris 1 liten fånkål 1 päronRepa grönkålen och skär i mindre bitar. Dela rädisorna. Skär sparrisen i cirka 2 cm långa bitar. Skär fänkålen i tunna och mindre delar. Skär upp...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »