Gör din egen vinterträdgård inomhus

dec 15, 2017

Färskt fräscht närodlat och eko är inte helt lätt den här årstiden…. men vad som är löjligt enkelt är att grodda!
Lättare sagt än gjort kanske du tänker men jag kan faktiskt lova, när du kommer in i groddandet efter ett litet tag kommer du att märka det.
Hemma har jag oftast gröna linsgroddar eftersom de inte kräver så mycket uppmärksamhet, alfaalfagroddar när jag vet att jag kommer vara hemma en hel vecka.
Puylinser, beluga linser, mungbönor, rädisegroddar, broccoligroddar – det finns en uppsjö av groddar. Märket GEO, kung markatta, saltå kvarn – det finns olika märken och jag har inte märkt någon speciell skillnad mellan dem.
Här har du direktlänkar till frön, linser och bönor.

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »