UTLOTTNING Infraröd bastu för dig och en vän på Läkande Rum

feb 1, 2018

Det kommer, tror jag, nycklar genom livet till ens eget ultimata välmående. En sådan nyckel som öppnade dörren in till mitt sega lymfsystem är den InfraRöda bastun. Jag har länge varit otroligt nyfiken på vad den kan göra för mig – och nu vet jag. Jag är en person som har svårt att komma till svettning, ja hela mitt system är helt enkelt trögt och jag kan lätt få vätskeansamlingar, ledvärk etc som är tecken på att man inte får igång lymfsystemet. Tack vare att jag äter så mycket raw food, superfoods, dricker elixirs får jag inte så stora symptom ändå men så fort jag bjuder in mer lagad mat och annat så inte är raw kan jag direkt känna skillnaden i kropp och sinnet. Tack vare den IR bastun får jag igång hela mig. Effekten jag får efteråt är att mitt lyfmsystem har kommit igång rejält, och svetten rinner – vilket sällan händer men som jag älskar, jag känner mig varm inombords, och jag blir också helt lugn. Huden blir babylen och jag blir faktiskt mindre sugen på något sött. Jag är helt såld på den IR bastun och nu har du lyckan att kunna vinna en stund i värmen på Läkande Rum i Göteborg.
Skriv varför du behöver prova den InfraRöda bastun i kommentaren nedan, gilla deras Facebook sida   – kom ihåg att skriva din email för vinnaren kontaktas i slutet av månaden via email.

Välgörande nytillskott på Läkande Rum! 
Ett Läkande Spa-Rum! 
Vi har installerat en IRbastu gjord av cederträ, där insidan är klädd med turmalinstenar, ljusterapi i taket och härligt avkopplande musik i högtalarna. 
Ett perfekt komplement till vår verksamhet och speciellt till vårt superrena, joniserade och basiska vatten! 
Det här kommer att speeda upp processerna för läkning och boosta din yttre och inre glöd! Positiva effekter vid infraröd bastu:

Rensar ut gifter- Gifter som ansamlas i kroppen är ofta orsaken till en mängd hälsoproblem. De långvågiga infraröda strålarnas vågor gör att vattenmolekylerna bryts ner och inkapslade gifter och gaser frigörs och ger en kraftfull avgiftningseffekt. Även oljelösliga gifter ansamlade i underhudens fettlager frigörs genom hudens fettkörtlar.
Amerikanska studier visar att svettet från en vanlig bastu innehåller 3% gifter till skillnad mot svettet i en IRbastu där svettet innehåller ca 20% gifter.
Hjälper och stärker immunförsvaret, minskar svullnader och inflammationer genom att förbättra lymfflödet, förbättrar hjärt/kärlkondition och effektivt vid led och muskelsmärta eftersom värmen tränger in ca tre ggr så djupt i kroppen som vid traditionell bastu.
Hudbesvär såsom psoriasis och acne förbättras, huden får ökad lyster, spänst och elasticitet. Torr hud och ärrvävnad mjukas upp.
Celluliter som är en geléliknande substans av fett, vatten och avfallsprodukter som fastnat i fickor under huden rensas ut vid den djupgående behandlingen.
Ämnesomsättningen ökar. Användandet av långvågig infraröd bastu har beskrivits som en form av passiv träning. Bra för dem som av olika anledningar inte kan träna aktivt eller som ett komplement.
Ett bastubad på 30 min. motsvarar i genomsnitt en förbränning på 600kcal. Det motsvara samma mängs som i maratonlöpning eller rodd.
Vår IRbastu är dessutom klädd med turmalinstenar inuti.
Turmalin: producerar en elektrisk potential när de värms upp. De avger negativa joner vilket bl.a är renande och jordande.
Som en helande sten sägs turmalin minska tarm och hudproblem, förbättra cirkulationen och hjälpa till vid leversjukdomar och det autonoma nervsystemet. Det sägs även att turmalin hjälper till mot sömnlöshet och stimulerar regenereringen genom hela kroppen och boostar empati och kreativitet. 
Eftersom luften i IRbastun inte blir lika uppvärmd som i en vanlig bastu så blir upplevelsen mer harmonisk och meditativ. Man svettas dock mer i en IRbastu än i en vanlig bastu. 
30min upp till 3 ggr i veckan i några veckor är en bra dos om man vill kicka igång systemet ordentligt, därefter underhålla med lite längre mellanrum. 
Vi rengör självklart bastun efter varje person samt att det finns en inbyggd jonisator som renar miljön och luften i bastun. 
250kr/ggn 
I ggn = max en tim. inkl dusch 
Renat, basiskt, joniserat vatten ingår i priset. 
Viktigt att dricka mycket renat vatten i samband med bastubadet för att hjälpa kroppen att flusha ut alla gifter som frigörs. 
Erbjudande! 10 ggr för 1900kr 
Bokning av tid och frågor: 
Tel. 0739-647294 
eller via hemsidan: www.mari.olund.se
Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

8 Kommentarer

 1. Fredrik Grönqvist

  Hej! Jag vill prova den infraröda bastun som en fin överraskning till mig och min fantastiska partner som en upplyftande ny upplevelse i vardagslivet.
  Varma kramar Fredrik

  Svara
 2. Erica

  Wow, vad kul! Länge velat testa IRbastu mot kroniskt MEtilstånd med mycket värk o försurad kropp.

  Svara
 3. Lena Olsson

  Det låter verkligen som den perfekta bastun! Är torr i hyn och hela min kropp fungerar trögt pga. Hypothyreos. Skulle vara superspännande att få prova på.
  lenaolsson@yahoo.com

  Svara
 4. Terhi Korhonen

  Jag vill gärna testa om ir funkar på min värk och att få igång lymfsystemet.

  Svara
 5. Alexandra Sundgren

  Jag skulle vilja bjuda min kära vän på en stund i IR-bastun. För att tillsammans få en harmonisk, läkande stund. I en stressig vardag vore detta ett perfekt tillfälle att umgås och samtidigt boosta vår kroppar.
  email: alexandra.sundgren@hotmail.com

  Svara
 6. Elin

  Wow detta vill jag så gärna testa tillsammans med min syster! Hon är sjukskriven pga utbrändhet och har även en bruten tå så hon kan inte träna. Detta skulle vara väldigt behövligt för henne på flera sätt ❤️ Jag skulle gärna vilja testa det för egen del för att få rensa kroppen. Det känns så renande att svettas men har också svårt för att få igång det och den varma luften i en bastu. Tror det även skulle vara bra för min torra och känsliga hud. Hoppas ✊☺️
  /Elin elinpehrsson_@hotmail.com

  Svara
  • Admin Erica

   Elin, grattis du blev vinnaren! Håll utkik i din inkorg:) Kram Erica

   Svara
   • Elin

    Tusen tack! Jag skrek till av glädje när jag såg vinnarmejlet, och det roliga var att min syster (som jag ville ta med) satt jämte när jag läste det! Detta kommer bli så bra för henne! Tusen tack!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »