Förra månaden fick du några recept som jag utvecklat tillsammans med Biofood här får du några fler som är skapade för bästa Biofood. Chokladen med mullbär och hasselnötter är helt ljuvlig och som en mumsigare variant av Marabous frukt och mandel.
Choklad med mullbär och russin
1 dl kallpressad kokosolja
1/2 dl hasselnötter
1/2 dl mullbär
1/2 dl russin
1 msk kakaopulver, raw eller rostad
2 nypor flingsalt
Gör kokosoljan flytande i ett ljummet vattenbad. Grovhacka hasselnötterna. Rör ned kakaopulver med kokosoljan i en skål. Blanda ned hasselnötter, mullbär och russin. Lägg bakplåtspapper i en mindre form cirka 10 x 10 cm. Häll ut chokladröran. Strö över flingsalt. Ställ in i frysen cirka en timma eller tills det stelnat. Förvara i kyl eller frys
Chaimylk med dadlar, 2 glas
Söt och god nötmjölk med värmande kryddor och välgörande gurkmeja.
5 dl växtbaserad mjölk ( mylk)
5 dadlar
1 tsk malen kanel
1/2 tsk malen kardemumma
1/2 tsk gurkmeja pulver
1 krm malen kryddnejlika
1 krm vaniljpulver
Mixa samma ingredienserna i en mixer. För extra krämighet tillsätt en 1 msk kokosolja. Servera med is på sommaren eller gör den varm på vintern.

Get the Flow going – Lymfmassage
GET THE FLOW GOING ”Jag vill hjälpa dig att få igång flödet i din kropp - flödet i ditt liv.Stagnationer & blockeringar i kroppen kan frigöras genom lymfmassage och mina händer som lossar det som sitter riktigt djupt.” Boka din tid via e-post:...
Åh, chokladen vill jag testa att göra. Stämmer det att ingen sötning ska tillsättas? (Russin och mullbär är ju förstås sött)