En helg på Zest i Karlstad

mar 25, 2018

Det är en ynnest att få komma till sådana platser som Zest som drivs av psssionerade eldsjälar. Vilken energi, vilken mat och vilken lycka och ära att få komma dit och ha workshop.
Jag var där på lördag kring lunch för att preppa och det var knök fullt! Och varför det är lätt att förstå 🙂se bara på menyn med allt gott, deras eko super shop och mumsiga monter. Jag vill bara köpa allt å äta och ta med mig hem.
På sen eftermiddag fick jag hålla låda och dela med mig av raw food desserter, glass och choklad. Att lära sig grunderna i raw food desserter är kul för då kan man enkelt bli väldigt kreativ utifrån eget tycke och smak och säsong. Många smakprover blev det!
Citron cheesecake, matcha cheesecake, salty caramel kola, fylld choklad, kanelbulle och mmmm .
Uppfyllda av matens magi och kraft låste vi Zest för dagen och för att ladda inför näst kommande dag – en hel dag med raw food.

Söndag morgon med sommartid och solen lyste in genom fönstren . Våren kanske ändå är här nu. Och vad passar inte bättre då än att börja med att bjuds in mer raw food i kosten.
Vid tolv serverades en brunch och sedan visslade dagen förbi med teori och demos varvat. Jöttehörliga deltagare, suverän hjälp från maria Mo med team och mumsig mat. En fullkomlig söndag!
Kram Zest och Karlstad!
Me like you alot
Erica

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023

December månad har gått i rasande fart. Det har varit fullt upp på Regnbågens. Det är så härligt att träffa kunder och hjälpa dem i deras val att välja rätt gåva. För att skapa balans har jag försökt vara ute i naturen så mycket jag kunnat. Liv och jag letar...

Veckan som varit

Veckan som varit

Jag har haft en intensiv vecka på jobbet, vilket är så roligt men jag får komma ihåg i det roliga att återhämta mig. Så det var så underbart att helgen som var att bara Liv och jag och hunden var i vår egen lilla bubbla. Jag delar mer spontant på instagram vad som...

Ett år sedan

Ett år sedan

Det var ett år sedan jag uppdaterade bloggen på riktigt känns det som.... Min raw food guru Gabriel Cousens sa en gång till mig - "Give it for seasons". Allt behöver fyra årstider för att riktigt landa och det stämmer så väl. Så många gånger jag kan se tillbaka på...

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »