10 års Utmaning

jun 9, 2019

EC002F93-D52E-4AA3-9952-326B56DB6E58

För ett tag sedan lade jag ut denna bild på instagram. Det har cirkulerat en utmaning på sociala medier att posta en bild för tio år sedan och en bild från nu. Jag tänkte att asch det var väl lite löjligt – allt är som det är just nu, varför jämföra sig med det som varit? Men ändå… så blev det att jag efter 11 böcker och 11 år blev lite nyfiken att se skillnaden… Första bilden är från framsidan av min första bok ”Raw food på svenska” tagen av Anna Hult och den till höger är från boken ”Enkel kombucha & kimchi”  tagen av Bianca Brandon-Cox. 11 år och 11 böcker senare men min kärlek till raw food består, om än inte mer. Kärlek djupnar med åren och får ett annat fäste, en annan grund, med den grunden vågar jag pröva nytt, utforska mer på djupet vad den här magiska kosten vill ta mig. Vart jag väljer att den ska ta mig. Raw food är inte bara ett sätt att äta utan ett sätt att möta livet – i sin rawness. Där du står raw inför livet. Utan masker, utan skydd, naken inför livet. Jag badar hellre naken än att ha en fet våtdräkt. Jag vill känna vattnet nära min hud, jag vill känna kylan på riktigt, jag vill inte stänga ute något. Livet – där allt får plats, tårar, skratt, tvivel, säkerhet – där jag får ta plats. Som mig själv. För den jag är.
Så med bilden vill jag säga
” I am that I am” oavsett ålder, oavsett vad jag skapat, vad jag har – jag är den jag är. Nothing more, nothing less. Med att JUST BE ME möter jag sommaren med långa ljusa nätter, morgnar med bara fötter i daggvått gräs, ogräs drinkar i min kropp, bad i sommarregn. Var med mig under sommaren på bloggen, på instagram/facebook där jag vill dela med mig mer av den raw livsstilen. Jag längtar redan efter hösten där jag får dela med mig av raw food – på retreats, på workshops och på Raw Life Education där jag dyker ner på djupet och bredden med mina deltagare i raw food världen.
Jag önskar dig en sommar fylld med ljus och blomsterängar
Kram
Erica

3 Kommentarer

 1. Christina Fagrell

  Försöker ändra min kost, lite i taget, tror att denna bok tar mig ytterligare ett steg! 💖

  Svara
 2. Malin

  Jag är mycket förtjust i både kimchi och kombucha – boken blir ett startskott i att utforska egna goda nyttigheter!

  Svara
 3. Malin

  Jag är mycket förtjust i både kimchi och kombucha – boken blir ett startskott till att på ett vackert och smidigt vis utforska beredning egna goda nyttigheter!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »