Utlottning boken "Enkel kombucha & kimchi"

jun 9, 2019

IMG_5134

Äntligen har jag boken ”Enkel kombucha & kimchi” i min hand för att kunna lotta ut till en vinnare!
Motivera varför just du behöver ett exemplar av boken för att bjuda in mat och dryck med bakterier i ditt liv.
Skriv din motivering i kommentaren nedan och skriv din email adress. Vinnaren dras i slutet av månaden och meddelas via epost.
Vill du inte vänta och se om du vinner kan du köpa ditt exemplar direkt via adlibris.se!

 
 
 

24 Kommentarer

 1. Lise-Lotte Barkne

  Min son får ofta luftvägsinfektioner under vinterhalvåret och missar mycket i skolan, därför skulle han behöva bygga upp immunförsvaret med goda bakterier😊💚

  Svara
 2. Jennie Andersson

  Jag behöver känna inre lugn och glädje i livet efter en del livshändelser. Jag är den enda i min släkt som intresserar mig för hälsokost och alla har hälsoproblem utom jag. Jag skulle vilja lära mig detta med kombucha och kimchi. Är bara så rädd det ska gå fel med bakterierna. Speciellt i intresserad av tarmfloran och hur den påverkar hjärnan.

  Svara
 3. Ing-britt

  Min man gick bort i december och det har varit en jobbig tid. Levt ohälsosamt i flera månader. Behöver en kick för att starta om igen.och tror verkligen att boken kommer att vara till hjälp och inspiration till att leva hälsosamt igen. ❤

  Svara
 4. Mia Gyllgård

  Jag är slav under kimchi, kombucha och grön smoothie, cravings på det varje dag. Det får mig må så bra!
  Kombucha lärde jag mig brygga i våras och det är så oeregler gott som måltidsdryck, välkyld.
  Jag vill gärna lära mig mer om detta och skulle gärna vilja vara med i utlottningen av din fina bok!
  Mvh Mia 🌸

  Svara
 5. Jennie

  Åh, jag är så sugen på att lära mig mjölksyra och inte bara köpa färdiga burkar och flaskor, så tror att denna bok skulle vara ett fint komplement i mitt bibliotek av tidigare Erica-böcker 🙂
  Kram <3

  Svara
 6. Åse Christensen

  Hej. Jag är 74 år och har äntligen förstått att fermenterade grönsaker är superviktiga för en bra hälsa. Och jag vill kunna framställa produkten själva för att ha full koll på innehållet, så din bok värkar vara det rätta svaret. Tack.

  Svara
 7. Katarina Söderquist

  Jag har precis börjat att tillverka egen kombucha och det vore roligt att få mer inspiration till det 🙂 Mina töser på 1 och 3 år älskar kombucha och det var därför jag tänkte att det är dags att börja tillverka egen. Det vore roligt att även få mer inspiration hur jag kan använda kombuchan och inte bara som en dryck. Min man har börjat göra kimchi så han skulle nog tycka det vore kul med inspiration där med 🙂 En bok för alla i min familj <3
  Ha det gott Erica!
  Kram Katarina

  Svara
 8. Helena

  Med många kämpiga år med en trasslig mage vill jag fortsätta inspireras med nyttiga recept på kombucha och syrade grönsaker. Tänk att kunna göra egen kombucha och få mer probiotica i tarmfloran via hemgjorda recept- det hade varit en dröm!

  Svara
 9. Anna-Karin

  Motivationsboost! Positiv förstärkning!
  Extrapropeller att vända skutan i rätt riktning. Jag förstår så mycket mer av hur viktigt det är, och ändå! Ändå verkar det i det här hemmet behövas en extra knuff. Hur väl skulle inte din bok komma till pass under sommaren för att lägga grunden inför höst och vinter?!?

  Svara
 10. Lotta

  Känns tröstlöst ibland med tunna slemhinnor och läckande tarm men behöver komma tillbaka gång på gång till det som kan hjälpa kroppen. Det är spännande med alla fina verktyg som kommer i dagen som kopplingen mage-tanke. Vill bli glad igen.

  Svara
 11. Pia Wass

  Precis fått barnbarn och vill ta det här med kosten till en ny nivå, vill ju det här lilla livet allt gott.
  Kram Pia

  Svara
 12. Birgitta Jonsson

  Hej, jag beprövat att göra kombucha men får inte till det riktigt och vill så gärna lära mej lunch i. Har så stora problem med min mage o hoppas att vinna boken så jag lära mej och läka mage o tarm
  Tack för allt bra du skriver här
  Kram Birgitta

  Svara
 13. Britt

  1984 var jag på ett hälsohem i Dalarna och efter det blev jag vegetarian. Jag har alltid haft svårt att tåla mat, med gaser och ont i magen. Blev bättre utan kött. För 4 år sedan fick jag gå över till vegan, då jag inte tål protinet i komjölken. Försöker äta så mycket som möjligt raw food. Skulle vara inspererande att få boken och lära sig mer och kunna inspirera andra.

  Svara
 14. Ingalill Elofsson

  Hej!
  Har sedan en tid börjar lägga om min kost, tagit bort gluten och det vita sockret. Skall också gå en helgkurs som heter LIVING FOOD.
  Grundorsaken är att ständigt vara uppblåst, har också svårt med matsmältningen och illamående.
  Skulle kännas fantastiskt att ytterligare få en bra bok att luta sig mot.
  Har följt dig i många år och läst dina inspirerande mail.
  Var på en av dina första föreläsningar du hade tillsammans med Holistic,
  i Göteborg köpte också din första bok.
  Kramar 🥰
  Ingalill Elofsson

  Svara
 15. Ulrika Delvret

  Jag älskar Kombucha och allt fermenterat. Dels för att det är väldigt gott och dels för att det innehåller så många härliga bakterier. Dessutom är det så roligt att experimentera med alla varianter. Många ”bebisar” har jag i skafferi och kylskåp. Men man kan aldrig få tillräckligt med ny inspiration.

  Svara
 16. Cecilia Henriksson

  Jag har äntligen, efter 10-11 år, fått med min familj på en nyttigare kost, där de vågar utesluta vissa födoämnen för att få chansen att checka av hur de mår utan dem. De börjar mer och mer våga testa nya rätter och smaker. Det hade varit jättekul att även få dem att testa med mer magbakterier och skapa förutsättningar för en bättre/friskare morgondag. Bra bakterier är a och o för en bättre hälsa. Hoppas på turen att vinna en bok som jag tror kan hjälpa mig och min familj.

  Svara
  • rawfoodbyerica

   Grattis!
   Du blev vinnaren av en boken.
   Jag kontaktar dig via din email.
   Kram
   Erica

   Svara
 17. Jessica Sundberg

  Jag har på senare tiden börjat äta mer fermenterade produkter och syrade grönsaker och inser hur mycket bättre jag mår. Det är inte superbilligt att köpa färdigt och genom denna bok hoppas jag kunna göra mer själv och således kunna spara pengar utan att tumma på hälsan!

  Svara
 18. Elisabeth Johansson

  Jag behöver tips och recept för att återfå motivationen till att äta rawfood/det jag mår bra av och Erica är den bästa av de bästa när det gäller detta! 🙏
  Tack på förhand om jag blir den lyckliga vinnaren! 🤗🙏🙏

  Svara
 19. Louise Lindblom

  Har länge tänkt prova att göra egen kombucha men inte hittat något bra recept. Med denna bok kan jag få insperation att sätta gång direkt.

  Svara
 20. Ulrica

  Fick en scoby häromdagen bara så där apropå när jag frågade några nya bekanta om kombucha, nu ligger den i kylen och väntar. Så skulle verkligen behöva lite pepp och recept så både jag och scobyn kommer igång 😊.
  Äter mer fermenterad mat nu och är nyfiken på att göra mer själv. 🍽🍋🥕 Känner att jag mår bra av mer liv i maten. 😄😍

  Svara
 21. Jenny

  Att drabbas av cancer mitt i livet kräver omstart. Att stärka mitt immunförsvar med fermentering är en livsmedicin. Jag vet att jag kan läka utan gifter och med goda bakterier. Behöver inspiration! Livet är en gåva. 🙏🥰

  Svara
 22. Eta

  Har gjort kombucha ett år ungefär, och känner nu att jag vill komma vidare! Vad kan man göra med kombuchan? Jag vet inte ens….Jag är nyfiken och provar ständigt nytt! Tack Erica, du är en stor inspiratör! 💕

  Svara
 23. Barbro von Krusenstierna

  Har lärt mig en del av Ericas recept. Har provat att göra Kombucha ett tag men den blir ofta lite stark. Vet inte vad det beror på. Jag vill lära mig mer förstå hur jag kan förbättra. Har också provat göra fermenterade grönsaker. Talar ofta med vänner om fördelar med Row food. Några har blivit inspirerade. Om jag vinner boken kan jag inspirera andra att köpa den. Hoppas på tur!😘 Barbro

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »