Månadens utlottning Medlemskap i Din Inre Kraft

jun 3, 2020

UTLOTTNING MEDLEMSKAP I DIN INRE KRAFT
Denna kvinna, hon är en gåva till världen! Första gången vi möttes var då hon jobbade på Volvo och jag hade en inspirationsföreläsning där. Sedan hon slutade där har hon lärt sig om raw food på Raw Life Education, utbildad Hälso-och Livsstilscoach på Holistic Health Academy, mindfultapping och nu väver hon samman alla sina kunskaper med det hon brinner för mest – Energimedicin! Varje gång jag har varit hos Helena känner jag mig ”helare” som hon går in och lagar i mitt energisystem där energierna fastnat, inte är i balans – jag vet inte vad hon gör men magiskt är det. Med mig hem får jag övningar för att själv kunna vara mer mig själv i livet.
  Utlottning bild 2.png Hon har nu skapat något helt unikt på svenska, en medlemsportal för Energimedicin. Du kan  vinna ett  2 månaders medlemsskap! Kan du inte hålla dig att vänta och se om du vinner så teckna upp dig för BARA 88 kr (ord 128 kr/mån) de två första månaderna. Hör av er till Helena med koden RAWERICA20, erbjudandet gäller fram till 1:e augusti. För att vara med i utlottningen gilla Helenas Facebooksida. https://www.facebook.com/helenaswanebyheart Helena delar med sig en övning som är bra dagar när man behöver fylla på med energi och komma i balans, vilket är typ alla dagar 😉 https://www.youtube.com/watch?v=3F-Pu8kq6uc&t=16s Medlemsportalen Din Inre Kraft – Helena Swane by Heart   Ge dig själv gåvan av Eden Energy Medicine, Donna Edens kraftfulla men lättillgängliga metoder för att stärka och balansera dig själv energimässigt. Du får effektiva verktyg som ger kraft, energi och glädje i vardagen.   Visste du att du med hjälp av att jobba med och balansera upp dina energier kan påverka hur du mår? Och det bästa av allt, det är inte komplicerat eller svårt, utan väldigt enkelt och något som alla kan ta del av och lära sig utifrån sina egna förutsättningar.   Eden Energy Medicine är ett fantastiskt sätt att få hjälp med sådant som att minska på stress, boosta ditt immunförsvar, få mer ork, känna mer glädje, komma ur det som hindrar och blockerar dig och stärka kroppens naturliga läkningsförmåga. Och framför allt, styrkan i att du kan hjälpa dig själv, när helst du behöver det!   För första gången finns det nu en utbildningsportal där du får lära dig använda Eden Energy Medicine på svenska.     Som medlem får du:
 • En utbildningsportal inom Eden Energy Medicine och välmående
 • Energiövningar, tips och inspiration som du får användning av i din vardag
 • Filmer och material på svenska
 • Tillgång till mig där du har möjlighet att ställa personliga frågor och få hjälp med sådant som vilka energiövningar som är bra just för dig m.m.
 • Ett flertal online föreläsningar/workshops
 • Spännande och intressanta gästföreläsningar
 • Gemenskap och support ihop med likasinnade med samma intresse kring energier, hur vi kan kommunicera med våra energier och komma mer i kontakt med oss själva
 • Och mycket mera!
  Perfekt för dig som:
 • Vill ha enkla metoder och verktyg som verkligen fungerar och ger stor effekt
 • Vill lära dig om Eden Energy Medicine och få utbildning, inspiration, pepp och stöd regelbundet varje vecka
 • Vill kunna ta till dig informationen i din takt och vad som passar dig
 • Vill börja använda Eden Energy Medicine men inte har möjlighet att komma på en session
 • Vill ha stöd, support och inspiration mellan sessioner
 • Vill ha en gemenskap och dela erfarenheter, glädje och mål med andra i en trygg och kärleksfull miljö
Utlottning bild 1.png   Med Eden Energy Medicine får du en skattkista fylld av oändliga möjligheter!   Utlottning bild 3.png Helena Swane Jag är Energiterapeut och har sedan 2014 varit verksam inom hälsa och välmående. Jag har en bakgrund inom bl.a. rawfood och näring, healing, Hälso- och Livsstils terapeut och coach. Idag jobbar jag med Eden Energy Medicine och Mindful Tapping som båda är fantastiska metoder och tekniker för att komma åt sin egen inre styrka. Det jag brinner för är att hjälpa andra att bli starka i sig själva och få verktyg som på enkla sätt går att använda hemma i sin vardag. Jag kan inte längre föreställa mig mitt eget liv utan Energimedicin. Det har hjälpt mig på så många olika sätt, t.ex. att jag kan stärka upp mig själv energimässigt när jag behöver, att jag inte blir lika påverkad av andras och omgivningens energier, att jag lättare kan hantera stress och är mer i kontakt med en inre glädje och tacksamhet. Och några av de större delarna som jag fått hjälp med är att jag nu kan se på min högkänslighet som en fördel istället för ett handikapp, jag har kommit ur ett flera år långt beteende med överätning och jag har börjat våga mer!   Därför är jag så glad att nu kunna dela Energimedicin med dig! Förutom att vara medlem i medlemsportalen så kan du även komma till mig på behandlingar på plats i Göteborg så väl som online.   Varmt välkommen! Helena Swane   Eden Energy Medicine – Makes selfcare into your own superpower!   För mer information om mig, mina tjänster och om Energimedicin: www.helenaswanebyheart.se
 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »