Online kurs med Skillbreak

jan 15, 2021

Lär dig om detox! Vill du känna dig piggare, gå ned något kilo, få bort småkrämpor, få en ny lyster till huden och mer glow? Då kan en detox passa för dig! Häng med på denna workshop för att få veta mer, få tillgång till ett tre veckors meny program och ställa din frågor. Följande frågor kommer jag guida dig genom:

  • Vad är en detox?
  • Hur länge behöver du göra en detox?
  • Vad är skillnaden på att ändra sin kost och tillföra detoxpulver?
  • Hur gör du en detox?
  • När är det bra att göra en detox?
  • Vad kan hända under en detox?
  • Vilka positiva effekter kan du få av en detox?
  • Varför är det så bra att göra en detox med raw food?

Under workshopen går vi igenom hur en vanlig detox dag kan se ut och hur du kan lägga upp dagarna så det passar dig. Du kommer att få se hur lätt det är att tillreda maten och vilken effekt varje råvara har på kroppen, sinnet och själen.

Börja 2021 med ny fräsch energi!

Signa upp dig på kursen här.

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »