Online kurs med Skillbreak

jan 15, 2021

Lär dig om detox! Vill du känna dig piggare, gå ned något kilo, få bort småkrämpor, få en ny lyster till huden och mer glow? Då kan en detox passa för dig! Häng med på denna workshop för att få veta mer, få tillgång till ett tre veckors meny program och ställa din frågor. Följande frågor kommer jag guida dig genom:

  • Vad är en detox?
  • Hur länge behöver du göra en detox?
  • Vad är skillnaden på att ändra sin kost och tillföra detoxpulver?
  • Hur gör du en detox?
  • När är det bra att göra en detox?
  • Vad kan hända under en detox?
  • Vilka positiva effekter kan du få av en detox?
  • Varför är det så bra att göra en detox med raw food?

Under workshopen går vi igenom hur en vanlig detox dag kan se ut och hur du kan lägga upp dagarna så det passar dig. Du kommer att få se hur lätt det är att tillreda maten och vilken effekt varje råvara har på kroppen, sinnet och själen.

Börja 2021 med ny fräsch energi!

Signa upp dig på kursen här.

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »