Månadens Utlottning – E-boken ”Älska Kål”

feb 5, 2021

I boken Älska kål får du massor av inspiration som gör det enkelt och självklart att lägga mer kål på tallriken. För kål är bland det allra nyttigaste som du kan äta och finns dessutom i en mängd olika varianter, former och färger.

Alla kålsorter är fullproppade med nyttigheter och ytterligare fördelar med kål är att det både är billigt och klimatsmart.

Med över 45 läckra recept, med olika kålsorter som bas, kommer du att bli positivt överraskad av hur enkelt och gott det är att äta mer av världens nyttigaste grönsak.

Vad sägs om kålrotspasta med grönkålspesto, timjan- & apelsinbakad majrova, chilimarinerad broccoli, savojkålswraps med tacokryddad sötpotatis eller geviche på spetskål, lime och koriander?

Alla recept är glutenfria, veganska och baserade på naturliga råvaror.

Du hittar även fakta om våra vanligaste kålsorter i boken och får mängder av tips på hur du enkelt kan öka intaget av kål i din kost.

Dags att ge din kropp det allra nyttigaste och bästa, helt enkelt hög tid att ÄLSKA KÅL!

Karin Haglund

Hälsocoach, kostrådgivare, PT, författare

Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av februari månad och meddelas via epost.

Följ Karin och ta del av andra mumsiga recept på Karins hemsida.

Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

31 Kommentarer

 1. Christina

  💚🤩🍃 KÅL-LA…..på den boken, underbart, älskar kål i alla former.

  Svara
  • Ankie Andersson

   Jag älskar kål av olika slag, men behöver mer tips och inspiration hur jag kan variera mig.
   Älskar att boken är vegansk, då jag är mjölkallergiker.
   Håller tummarna för mig själv.

   Svara
   • Becky

    Jag är trott av mina Kål recept jag vill få kålspiration!

    Svara
    • rawfoodbyerica

     Grattis Becky, Siv och Anna! Ni vann e-boken ”Älska kål” av Karin Haglund.

     Kram
     Erica

     Svara
 2. Riitta Räihä

  Älska kål, fint namn på boken! Jag älskar kål redan men vill så gärna älska det ännu mer bara någon visar hur! Den här kålboken verkar vara den som jag saknar.

  Svara
  • Linda

   Sonen inne på sin 2a månad som vegan, vi har juicedetoxat 10 dagar & ska nu äta 3 mån bara raw… denna bok hade varit pricken över i ♡

   Svara
  • Nickolina

   Kål är både gott och vackert. Äter det ofta men variationen är obefintlig. Skulle gärna vilja få ny härlig inspiration att äta kål på. Håller tummarna!

   Svara
 3. Katarina Kaufmann

  Jag älskar kål av olika sorter men är ganska fantasilös när det gäller att laga till det. Vill gärna bli inspirerad av din recept och idéer.
  Hoppas jag har tur 🤗

  Svara
  • Jenny Davidsson

   Älskar kål, finns så mycket kul man kan hitta på med just kål. Skulle gärna vilja utveckla mig och lära mig mer och få tips på smaskiga recept. Du är en riktig inspirationskälla, fått så många bra idéer o tips med dina härliga bilder och recept.

   Svara
 4. Catharina Winberg

  Jag älskar redan kål men vill vinna boken för att övertyga resten av familjen hur gott det är 🙂

  Svara
 5. Sofie Grundevik

  Jag vill gärna delta i utlottningen av boken. Jag älskar kål och ser fram emot att testa nya recept!

  Svara
  • Ulrica

   Så klart man vill vara med i utlottning av denna bok, vore kul att få lite mer inspiration om olika kålrätter. 😀

   Svara
 6. Ewa

  Vill absolut vara med i utlottningen! Vi äter kål i stort sett varje dag den här årstiden, men behöver ny inspiration och kanske hitta nya sorter.

  Svara
 7. Maria

  Arbetar på ett LSS boende där alla måltider är en stor och viktig del av dagen. Vi försöker uppmuntra till sunda vanor. Denna bok skulle verkligen vara en så bra inspiration för att få in den goda nyttiga kålen på olika sätt🙏

  Svara
 8. Lina Antbring

  Grönkål och vitkål är bland mina favoritgrönsaker! Rödkål, brysselkål, blomkål, broccoli mums! Vill gärna vinna Älska kålboken 🙂

  Svara
 9. Nina

  💚 kål – men behöver verkligen inspiration i matlagningen !!

  Svara
 10. Susannah

  ”Vad sägs om kålrotspasta med grönkålspesto, timjan- & apelsinbakad majrova, chilimarinerad broccoli, savojkålswraps med tacokryddad sötpotatis eller geviche på spetskål, lime och koriander?”
  Jaa, säger jag, det låter underbart smarrigt! Blir så sugen på att testa nya rätter med olika kålsorter och kanske få med 5-åringen på några av dem 😉 Tack för chansen att vinna den här fina boken!

  Svara
 11. Anna Gunnarsson

  En bok man måste bara ha! Alla Karins böcker ger mig en sån inspiration att fortsätta med det goda. Denna bok vill jag inte missa.

  Svara
 12. Sandra

  Kål är den mest fantastiska grönsak jag vet. Vi äter mängder. I år är året då vi ska börja odla flera olika sorter själva. Tanken är att bli självförsörjande på de grönsaker i säsong vi äter mest av. Jag skulle gärna få ny inspiration vad man kan göra med kålen, man fastnar lätt i gamla vanor.

  Svara
  • Anna Tangfelt

   Jag önskar att fler i familjen började gilla
   Kål lika mycket som jag. Hoppas vinna boken till familjen o ge barnen en bra,kul, och god början på kålens väg till matbordet

   Svara
  • Anna Tangfelt

   Hoppas vinna boken till familjen o ge barnen en bra,kul, och god början på kålens väg till matbordet . Utveckla pizzasalladen till något mer spännande!

   Svara
   • Britt- Marie Henning

    Hoppas på turen att vinna. Har flertalet av Karins böcker hemma och vore så roligt att få komplettera med den nya.

    Svara
 13. Lia Starälv

  Jag äter redan mycket kål men har ”fastnat”
  i mina vanliga recept. Denna bok tänker jag kan få loss mig. Behöver en puff❤️ Lia

  Svara
  • Anna Röjd

   Kål är kul – vill gärna få lite fräscha idéer och ny inspiration för att laga ännu fler goda kålrätter!

   Svara
 14. Siv Andersson

  Skulle vara trevligt med lite nya kålrecept. Älskar de olika kålsorterna, men behöver lite nytänk🙏

  Svara
 15. Susanne Wannehav

  Kål är jobbigt att tugga, tung att bära hem, supertrist i smaken… lr låt mig övertygas om kålens förträfflighet. Låt mig med glädje inse att kålen är en fantastisk gåva.. omvänd mig.

  Svara
 16. Kerstin Hed

  Inser att kål inte varit min prioriterade ingrediens i matlagningen. Vill gärna ändra på det. Sonen om äter kalorilåg kost har fått mig att inse vilken värdefull ingrediens det är. Vill gärna lära mer och äta mer kål.

  Svara
 17. Robert

  Ser ut att vara många goda recept.
  Hoppas jag vinner så jag kan ta del av dem 😀

  Svara
 18. Katarina

  Vore kul och få ny inspiration i köket och till barnen 😀

  Svara
 19. Caroline Sjöberg

  Jag har alltid tyckt om kål och velat äta det mer, men det har mest blivit på restaurang då och då eftersom jag inte vetat hur jag ska tillaga det, så det har mest blivit färsk kål hemma. Jag vill jättegärna hitta nya varianter och tillagningsätt och få i mig denna fantastiska näring!

  Svara
 20. Karin Persson

  Jag vill få inspiration till att äta mer kål som är så nyttigt. Jag har gått en av Karins kurser och hon hade jättefina recept. Hoppas på vinst.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »