Online workshop – Gör din egen Raw Choklad

feb 5, 2021


Snart vänder det, ljusare har det blivit men snart vänder det och värmen och vårkänslan kommer. Hur ska vi hålla ut och hålla geisten uppe? Mitt tips är att göra sin egen raw choklad. Att inköpa ingredienserna, handla någon roliga chokladform och sedan känna hur kakadoften sprider sig i hemmet, ungefär som när du bakar något. Doften sprider sig och man kan nästan äta doften av råvarorna. Helt magiskt! Och det är magi som man skapar när man gör egna raw chokladpraliner/tryfflar. Det är enkelt, går snabbt, blir mer ekonomiskt än att köpa ”färdig” finchoklad och bonusen är att du kan tillsätta de superpulver och adaptogener som precis du behöver. Special designad choklad för just dig! Lyx eller hur? Så hur gör du?Det ska jag lära dig på online workshopen den 24 februari kl. 17.30-19.30 som är via zoom. Du anmäler dig senast 21 februari och får en inköpslista samt recept sända till din epost. 

rpt

Tid: Onsdagen den 24 februari kl. 17.30-19.30

Plats: Där du och din dator är

Kostnad: 550 kr (recept och inköpslista ingår)

Anmälan: Senast den till info@rawfoodbyerica.se

Lär dig:
* Gör din egen raw choklad från grunden
* Lär dig mer om vilka superfoods som är bra med kakao
* Lär dig om de fem främsta adaptogenerna du kan använda i choklad
* Vilka tillbehör behöver du
* Viktiga komponenter när du gör din egen raw choklad
* Hur du gör choklad för sockerkänslighet ( choklad med lågt GI)
* Och massor mer!

Välkommen till chokladens magiska värld!

Bilderna är tagna av Bibbie Friman från Raw Life Education hösten 2020 Live på Solhälla. Jag längtar till hösten igen då vi återigen kan genomföra utbildningen Live. Vi tar emot anmälningar redan nu, tills restriktionerna släpper håller jag Raw Life Education på Distans online. Det är otroligt fint att få möta varje elev på Distansutbildningen, som skräddarsys enligt just elevens behov tillsammans med kursplanen. Vill du veta mer om Raw Life Education på Distans, är du välkommen att maila mig på info@rawfoodbyerica.se 

Lite av varje som hänt!

Lite av varje som hänt!

Idag måndag förmiddag sitter jag och skriver samman recept inför min online workshop på onsdag. Jag boostade mig själv med en chokladmjölk och kreativiteten satte fart!! Idén till en online workshop kom när jag stod i köket en lördagskväll och gjorde choklad med Liv...

En engelsk uppdatering 😁

En engelsk uppdatering 😁

Starting off my work week with a Super Duper Elixir Chocolate Milk and writing the recipes for Wednesday ”How to make your own Raw Chocolate” online workshop, updating my blog, answering emails and organising a weekly menuplan for @johannabjurstrom upcoming book 😻!...

Where ever I lay my mat

Where ever I lay my mat

... everyday I try to make space for yoga. Sometimes 5 min, and sometimes 2 hrs. It makes me feel more connected to myself; my breathe, my body and mind.Where ever I am, I try to squeeze in a yogamat but it can also be right on the carpet, as this morning.Mostly I am...

Var nöjd med allt som livet ger!

Var nöjd med allt som livet ger!

"Var nöjd med allt som livet geroch allting som du kring dig serglöm bort bekymmer, sorger och besvär. Var glad och nöjd för vet du vaden björntjänst gör ju ingen glad.Var nöjd med livet som vi lever här."Ja den sista vintermånaden och med en pågående pandemi, får...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »