Veckan som var varit

mar 8, 2021

En vecka går så fort! Vardagen rullar på samtidigt som det är en del som händer försöker jag pausa för kreativitet och dans. I lördags hade vi stora pappkartonger som vi hade sedan vi köpt lite nya möbler. Jag brukar spara det mesta för att pyssla med och hitta på något mer syfte med innan det slängs. De stora kartongerna blev målarmaterial. Liv och jag började lördagsmorgonen med att måla . Jag målade vårblommor och fick inspiration från en vissen tulpanbukett. Som jag älskar att måla!

Torsdagen den 25 mars har jag en zoomföreläsning för Hagabadets medlemmar. Det ser jag verkligen framemot nu när det inte är lika många föreläsningar och att få träffas i grupp är super kul!

Jag njuter av min kombucha som jag smaksatte. Den med matchate blev jättegod! Verkligen ett nyttigt och gott tips!

Jag försöker yoga så mycket som jag kan, helst på morgonen när Ashtanga yoga shalans första klass ringer in 05.45. Det är guld för mig att börja morgonen. Och jag älskar min outfit från Mighty Solo som jag gjort ett samarbete med. Har dessa kläder hela dagarna. En guld stund är också att få vara med hästar. Bara klappa och gosa, healing på högsta nivå.

Snart stundar vårdagjämningen och jag vill ge min kropp de bästa förutsättningarna inför ha kraft inför våren. Vårtrötthet är ganska vanligt och det går att möta den. Jag dricker kombu te, det är kombualg som kokas. Detta är en makrobiotisk dryck som jag lärt mig från Marie Butler Andersson. Drycken hjälper till att supporta binjurarna efter en intensiv period i livet för att få igång vitaliteten och kraften igen.

Jag gör också en 28 dagars mjuk leverrening. Varje morgon det första jag gör är att jag tar 1 msk färsk pressad citronjuice med 1 msk olivolja och dricker. Det hjälper till att rena levern. Jag har även i chlorellapulver i den blandningen.

Min kropp skriker efter det gröna så jag gör olika gröna smoothies. Då gör jag ofta 2- 3 portioner så jag har det lätt att ta till i farten som mellis eller lätt lunch. Det är så snyggt när man packar frukt och grönt och sedan blir det en len mjukt grön smoothie.

Jag njuter av choklad bitar av olika slag när energinivån dippar på eftermiddagen. Jag älskar också att göra och ge bort choklad som jag gjort. Om jag hade ätit allt jag gör hemma själv hade jag rullat fram.

Jag har känt mig så torr i huden och därför har jag både återfuktat med serum och oljor från Tash Sisterhood och Megafoods essentiella oljor i kapsel. Huden har gett jättefint respons och jag dricker också mer vatten.
Spännande är också att jag följt en menyplan till den bok jag projektleder nu ”Happy Skin” av Johanna Bjurström för att få en strålande hud. Och vilket fint resultat jag fick av den veckan! längtar att få dela mer om den när boken är släppt.

Nu måndag kväll så kan jag längta till resten av veckan som blir fylld med coachningar, spännande möten, korrläsning av bokmanus, skriva på Ekoappens blogg och annat kul! Och så klart massor med god mat: Har äpplen med kanel och carobsirap i torkugnen som jag ska äta med sesamgrädde, en grön anti aging smoothie väntar också, en glas matchakombucha med en chokladbit och någon god middag.

Önskar dig fin vecka!
Kram
Erica

Hjärtan på kaka

Hjärtan på kaka

Det är så mysigt när Liv är med mig i köket! Hon älskar att göra hjärtan på en kaka. Jag gjorde denna Jordgubbs rawfood cheesecake, speciellt med denna kaka är att jag använder kakaosmör istället för kokosolja, som gör att den få en mjuk skön smak och håller ihop lite...

Lite av varje juice

En juice med lite av varje som finns i kylen smakar kanske inte jätte gott men gör jättegott för kroppen. Jag hade fem ledsna morötter, halv dassig sallad och vattenmelon skal. Allt åkte ned i mixern och silades genom en nötmjölkspåse. Det blev 8 dl juice! Kom ihåg...

Rosmylk

Rosmylk

Rosbladen är så rosa och vackra vid havet. Jag plockar de i en påse och tar hem. Lägger i en smoothie, pryder en sallad eller gör ros mylk. 1 msk cashewsmör med 2,5 dl ljummet varmt vatten, och 2 tsk honung med en näve rosblad. Mixa. Mmmmmm Kram...

Bli med valp

Bli med valp

Bli med valpSå blev vi med valp! Kanske därför jag ser lite trött ut på bilden… Men oj vilken kärleksbomb som kom till oss, den långhåriga dvärgtaxen Ronja! När hon bara somnar på mitt bröst och lugnet sprider sig, det är en ny slags lycka jag fått uppleva och får mig...

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

På bilden ser du två av mina fina Foodie Friends! Marie Butler Andersson och Thim Bohm på Maries release party för boken Happy Me, som jag var med och skapade. Thim och jag har känt varandra i över 12 år och vilken sjukt rolig resa vi har haft tillsammans. Thim stod...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »