Choklad popcorn 🍿🍫❣️

mar 27, 2021

Efter år med brända kastruller blev jag överlycklig när en vän gav mig en popcorn maskin. Fredagsmyset till kidsen blev genast så mycket enklare och snabbare och med mindre bränd doft och skrubbande av kastruller.

Igår gjorde vi choklad popcorn! Så himla gott och kul. Det blir som en kombo av snacks och godis och det gillar kidsen 😉

Till ungefär en dl opoppade popcorn som blir cirka en liter popcorn tar jag till chokladsåsen:

1 dl kokosolja, flytande

3 msk raw kakdopumver

3 msk kokossocker

En stor nypa salt

Rör samman allt och häller sedan över popcornen och rör runt. Ställer in i kylen i minst 10 minuter och njuter sen 😋.

Jag för egen del kan inte äta popcorn så mycket då min mage upplever det som väldigt hårdsmält men några stycken är alltid gott ;).

Krsm

Erica

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

21 april hos Helena Swane by Heart

21 april hos Helena Swane by Heart

Jag är så lycklig att jag ska få medverka i Helena Swane by Hearts Medlemsportal och sprida mina tankar kring mat.Nedan är text från hennes nyhetsbrev, hur du kan anmäla dig och vad jag ska dela med mig utav:Hoppas du har en skön start på veckan!  Våra energisystem är...

Äta lunch ute

Äta lunch ute

Äta lunch på lunchrestaurang är faktiskt inte så ofta jag gör eftersom jag är ganska noga med vad jag äter. Ett stället precis i närheten där jag bor är ett Vietnamesiskt ställe som serverar en super fräsch vegan soppa med risdnudlar. De har också veganska risrullar...

Adzukibön te

Adzukibön te

Jag älskar att försöka lyssna in till min kropp och ge den det behöver. Efter en tid där njurarna har frestats på lite extra så kände jag att jag började tappa mer hår än vanligt. För mig var det en direkt koppling till mina njurar. Håravfall kan vara ett tecken på...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »