April månads utlottning ”En annan framtid”

apr 1, 2021

Johanna Stål och jag har följts åt genom åren. Första gången vi sågs var min lilla Saga bara 10 veckor gammal och hängde med mig på min första fotografering och tidningsreportage. Detta var för 13 år sedan. Nu har Johanna som är en förebild för att leva hållbart och som också gillar raw food 🙂 varit medförfattare till boken ” En annan framtid”. Jag är extra stolt att få lotta ut ett exemplar i månadens inspirationsbrev! Motivera varför du behöver vinna boken i kommentarsfältet nedan.

En annan framtid får läsaren följa med på Weeping Willows-sångaren Magnus Carlsons personliga och inspirerande hållbarhetsresa mot ett klimatsmartare liv. Alla behöver lägga om sitt sätt att leva, men hur? Magnus har ställt om och visar att det inte är så svårt. Att börja i det lilla och därifrån ta det steg för steg gör att alla förändringar känns naturliga – och dessutom är det rätt kul! Läs mer om hur man kommer igång och ställer om hemma och på jobbet, om klimatpsykologi, att resa och äta mer klimatsmart, hållbarhet och ekonomi – och vad experterna tänker om hur man bäst förbereder sig inför framtiden. Här finns inga pekpinnar eller skuldbeläggande, däremot många konkreta tips och klimatförebilder att inspireras av!

Magnus Carlson är sångare i Weeping Willows och utsågs 2019 till Årets Miljöhjälte i klimatkategorin av Världsnaturfonden WWF.

Johanna Stål är journalist, författare, chefredaktör för hållbarhetsmagasinet Camino och en flitigt anlitad föreläsare i hållbarhetsfrågor.

En vän på besök

En vän på besök

Igår kom en vän på besök och jag hade i princip inget hemma i kylen så jag fick vara kreativ med det jag hade. Linda som min vän heter träffar jag ungefär en gång om året. Vi möttes 2006 när vi var praktikanter på Levande Föda gården på Väddö. Sedan dess har vi delat...

Älskar mitt jobb

Älskar mitt jobb

Jag älskar verkligen mitt jobb med Raw food by erica och på Holistic Health Academy! Varje dag känner jag en sådan glädje att få sprida och verka för det som är viktigt för mig och som jag älskar och kan i sin tur bidra till en bättre hälsa för mina medmänniskor. Det...

Ericas Detox dag på Ekoappen

Ericas Detox dag på Ekoappen

Sommaren är exemplarisk att göra en detox! Det är så mycket lättare när det är varmt ute och du kanske är ledig och kan vila lite extra?Här får du en artikel som jag skrev för Ekoappen om hur du kan göra en detox dag <3På Ekoappen finner du det senaste inom...

3 Kommentarer

 1. Pernilla Carrier

  Hej härliga inspirerande Erica!
  Det vore härligt att vinna boken så kan jag läsa den först, sen kan den ligga här på kliniken så kan våra klienter ta del av den och förhoppningsvis blir det merförsäljning 🙂 winwinwin.

  PåskKram i massor!
  Pernilla

  Svara
 2. Nina M

  Hej och Glad Påsk!
  Skulle mer än gärna vilja vinna boken. Vi har en hållbarhetsgrupp online jag och några vänner, där vi tipsar varandra om hur vi kan leva och vara mer hållbara. Denna bok skulle jag läsa först för att sedan kunna prata vidare om med mina vänner.

  Kram

  Svara
 3. Camilla

  Jag försöker på olika sätt leva hållbart, men känner att jag behöver inspireras mer i olika val i dagliga livet! Ibland kanske vi gör val som vi tror är det mest miljövänliga, men så är det inte det. Hur ska jag tänka kring uppvärmning av bostad, mat, investeringar, transport, osv. Jag är redo för nästa steg och är väldigt nyfiken på vad boken kan bidra med!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »