Rabatt kod Alive foods/ Bara Bra Mat

jun 6, 2021

På bilden ser du två av mina fina Foodie Friends! Marie Butler Andersson och Thim Bohm på Maries release party för boken Happy Me, som jag var med och skapade. Thim och jag har känt varandra i över 12 år och vilken sjukt rolig resa vi har haft tillsammans. Thim stod bakom min produktlinje ”Raw food by Erica” som jag drev i åtta år. När jag lade ned produktlinjen för att fullt ut fokusera på Raw Life Education, bokskrivandet, workshops/ föreläsningar samt att utveckla andra roliga samarbeten gick Thim ut helt med sitt eget märke Alive Foods. Alive foods har de ABSOLUT bästa superfoodsen på den svenska marknaden. Cashewsmöret som jag använder i receptet på matchalatten är gjort i Thims stenmalare, där nötsmöret fortfarande håller raw kvalité. Helt sagolikt gott!Därför är jag extra stolt att presentera att du nu kan få rabatt på Alive foods sortiment och på hela sortimentet som finns på Bara Bra Mat, som Thim nu driver med sina kollegor Peo och Fredrik.

Rabattkoden:

erica

ger dig 10 % på ditt köp.


Tryck på dig vidare till deras sida här och börja handla Alive Foods och allt du behöver i ditt skafferi för att bara ha bra mat hemma!

Köp Maries bok Happy Me här

En vän på besök

En vän på besök

Igår kom en vän på besök och jag hade i princip inget hemma i kylen så jag fick vara kreativ med det jag hade. Linda som min vän heter träffar jag ungefär en gång om året. Vi möttes 2006 när vi var praktikanter på Levande Föda gården på Väddö. Sedan dess har vi delat...

Älskar mitt jobb

Älskar mitt jobb

Jag älskar verkligen mitt jobb med Raw food by erica och på Holistic Health Academy! Varje dag känner jag en sådan glädje att få sprida och verka för det som är viktigt för mig och som jag älskar och kan i sin tur bidra till en bättre hälsa för mina medmänniskor. Det...

Ericas Detox dag på Ekoappen

Ericas Detox dag på Ekoappen

Sommaren är exemplarisk att göra en detox! Det är så mycket lättare när det är varmt ute och du kanske är ledig och kan vila lite extra?Här får du en artikel som jag skrev för Ekoappen om hur du kan göra en detox dag <3På Ekoappen finner du det senaste inom...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »