Instagram – följ mig där

nov 7, 2021

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett ”Infinite flöde” vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna behöver ett ”start och ett stopp”. Därför är jag ett stort fan av att skriva to-do listor och sedan stryka och slänga listorna. Det gör min hjärna lugn och den får en känsla av ett avslut. Medvetet scrollande, japp det handlar om medvetenhet i allt, kan göra dig fylld med inspiration skratt, tårar, beröring och känsla av gemenskap. Och för mig så ger det mig verkligen en otroligt ofantligt stort möjlighet att få sprida det jag älskar och som är min passion. Hur vi kan leva vårt liv med maten som ett kraftfullt verktyg för energi, balans och glädje?

Vilka konton fyller dig med mer glädje, känsla och det som du älskar?

Det finns så många kvinnor som är egen företagare och verkligen vill lyfta en medveten livsstil och hälsa, i här kommer mina topp 10:@johannabjurström/ @holistichealthacademy@karinhaglund@lindamyrberg/ @nordicsuperfoods@iamalysoncharles@astrologiskt@storycoachen@mimikirk_youngonrawfood@mariebutler1212/ @happymkitchen
@taraisisgerris@celestebarber

och bästa skratt kontot
@broderauttexten

Konton som gör mig extra varm är såklart min familj och mina kära vänners konton… De inläggen ger mig ett leende på läpparna och en glad känsla i magen.

Välj vad du vill titta på och ägna din tid åt det som ger dig en go känsla.  Dela gärna dina bästa inspirationskonton!

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

Ta en paus

Ta en paus

Sometimes I loose my way but I always know that I will come back home. During my 15 years with raw food I have found my way how food can assist me in my life process of remembering who I am, what I came here for and how I can live my life in joy and love. In...

Flow Summit 2021

Flow Summit 2021

Internationella och skandinaviska inspiratörer sammanstrålar i årets online-event Det är en otroligt stor ära att få vara en del av årets Flow Summit! Där får jag dela min helhetssyn på hjur maten påverkar body, mind, spirit och hur du kan bjuda in mer raw food i ditt...

Säkerheten för allt

Säkerheten för allt

Igår när jag skulle somna tänkte jag på vad jag skulle vilja skriva till månadens inspirationsbrev. Jag kom ihåg en selfie jag hade tagit på mig själv i bilen som jag hade sänt till en vän. Mina tankar kom till mig då kring bilden hur vi behöver välja det säkra före...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »