Instagram – följ mig där

nov 7, 2021

Jag har haft samtal med mina vänner om att fastna med telefonen i handen och scrolla på sociala medier. Känner du igen dig? De som skapat sociala medier har skapat ett ”Infinite flöde” vilket innebär att scrollandet aldrig egentligen tar slut. Och vår mänskliga hjärna behöver ett ”start och ett stopp”. Därför är jag ett stort fan av att skriva to-do listor och sedan stryka och slänga listorna. Det gör min hjärna lugn och den får en känsla av ett avslut. Medvetet scrollande, japp det handlar om medvetenhet i allt, kan göra dig fylld med inspiration skratt, tårar, beröring och känsla av gemenskap. Och för mig så ger det mig verkligen en otroligt ofantligt stort möjlighet att få sprida det jag älskar och som är min passion. Hur vi kan leva vårt liv med maten som ett kraftfullt verktyg för energi, balans och glädje?

Vilka konton fyller dig med mer glädje, känsla och det som du älskar?

Det finns så många kvinnor som är egen företagare och verkligen vill lyfta en medveten livsstil och hälsa, i här kommer mina topp 10:@johannabjurström/ @holistichealthacademy@karinhaglund@lindamyrberg/ @nordicsuperfoods@iamalysoncharles@astrologiskt@storycoachen@mimikirk_youngonrawfood@mariebutler1212/ @happymkitchen
@taraisisgerris@celestebarber

och bästa skratt kontot
@broderauttexten

Konton som gör mig extra varm är såklart min familj och mina kära vänners konton… De inläggen ger mig ett leende på läpparna och en glad känsla i magen.

Välj vad du vill titta på och ägna din tid åt det som ger dig en go känsla.  Dela gärna dina bästa inspirationskonton!

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

Sista inspirationsbrevet

Sista inspirationsbrevet

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en...

Recept med Martas Glutenfria bröd

Recept med Martas Glutenfria bröd

Vegansmör:Här serverad med GourmetbrödetAntiinfllammatoriskt och raw smör - busenkelt att göra själv!1/2 dl olivolja1/2 dl mjuk kokosoljaen nypa salt2 tsk gurkmejaRör samman och förvara i en glasburk. Avokadotoast:Serverad på KuvertbrödAvokado och kimchi ( se mitt...

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Utlottning – Martas Glutenfria bröd

Vem säger nej till en macka? Något jag alltid varit svag för och fortfarande kan gilla helst nu när det blir kyligare och kroppen behöver mat med lite mer substans. Min kost består vanligtvis minst 80 % raw mat, så jag är så glad att Marta, som jag träffat på en Raw...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »