Sista inspirationsbrevet

apr 24, 2022

Det var flera månader sedan, närmare sex månader sedan som mitt senaste inspirationsbrev kom ut. Här kommer det ett, som troligtvis kommer bli det sista för en tid, kanske för alltid. För nästan exakt ett år sedan var jag med om en cykelolycka där jag fick en hjärnskakning. Jag tog inte denna hjärnskakning på allvar, jag gav mig själv inte utrymme att känna efter förrän det nästan var försent och jag inte kunde fungera längre. Jag ville inte erkänna för mig själv hur illa det var. Jag skrev så här på min Instagram/ Facebook: 
”Sometimes Life hit you hard. I always been so proud over my brain, how I create new ideas into reality, having many different things going on and also being there for kids, family and friends. And then it happens. When the body’s whisper become a roar. In the middle of April I was in a bicycle accident and hit my head very badly. My willpower has always been strong and it kept my going for a long time ignoring my symptoms of hurting ears, super sensitive eyesight, pressuring headache and the brain like a grey messy porridge. “you can do it”, “it is not that bad” have been some of the thoughts. I thought it was just rest more and eat better food, taking some more vitamins and get treatments. It wasn’t the case… the case was that a doctor needed to put the fat fact in my face.”-You have a post concussion symptoms, and if you don’t take this seriously you can be totally brain tired and get burned out symptoms which going to take long time to get better from”. I told my mum and she was kind of bursting out in tears when she heard me saying it isn’t that bad. “What does have to happened for you to understand? That yours kids has mum that is starring in the wall?” Love you mum for your caring and determined reflection. It is so hard for me to meet the “Good Girl” inside of me going into a health leave… I am sending you all my love during me healing, hopefully my tools in my health tool box will get me back in no time. One tool I know is being of screens more or less the all the time is one of the best tools, to eat wisely combined raw food and take medicinal herbs. My wonderful daughter Saga has promised to help me repost my “Advents Kalender” from 2020 here on Instagram for me with start the 1st of December. Summarizing with two things ~ The power of repetition and the remembrance of listening to the body before it has gone to far…”

Tack alla för era kommentarer och hjärtan, som hjälpt mig otroligt mycket in min läkningsprocess. Jag fick omvärdera mycket och även ge livet en ny vändning. Jag jobbar nu som butiksansvarig på min absoluta favorit butik i hela Göteborg – Regnbågens Böcker och Smycken. Jag kunde gå där i timmar och bara ta in atmosfären och allt magiskt som butik innehåller. Och nu får jag gåvan att vara där och medskapa till denna oas för själen. Jag har träffat flera följare/ läsare i butiken, vilket är enormt kul, så kom förbi och säg hej! Där kan du även köpa mina böcker och är jag där signerar jag dem gärna <3.Tack vare vila, omtanke, accepterande och tillåtande, är jag mycket mycket bättre men inte helt återställd. Jag behöver vara uppmärksam när kroppen talar på riktigt. Tack också till all kunskap jag samlat på mig under åren så att jag har kunnat bli så bra som jag är idag, maten är A & O, ett av de viktigaste verktygen i en läkningsprocess.  
Under de senaste sex månaderna har något annat väckts upp som jag vill sprida och inspirera till som jag kommer att göra. Det har funnits med mig under mina 17 år med raw food men inte fått så mycket utrymme. Det har varit recept, workshops, föreläsningar, utbildningar, böcker som har kommit fram, nu är det dags för en annan vinkling av raw food, livet och själen som kommer att delas på mina sociala medier. En avveckling kan också vara en utveckling. 
TACK för att du tagit emot mina inspirationsbrev, läst dem och jag hoppas att de har gett dig inspiration under varje månad i 10 år som jag sänt ut dem.
Long Live Life!
Erica

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023

God fortsättning och ett Gott Nytt 2023

December månad har gått i rasande fart. Det har varit fullt upp på Regnbågens. Det är så härligt att träffa kunder och hjälpa dem i deras val att välja rätt gåva. För att skapa balans har jag försökt vara ute i naturen så mycket jag kunnat. Liv och jag letar...

Veckan som varit

Veckan som varit

Jag har haft en intensiv vecka på jobbet, vilket är så roligt men jag får komma ihåg i det roliga att återhämta mig. Så det var så underbart att helgen som var att bara Liv och jag och hunden var i vår egen lilla bubbla. Jag delar mer spontant på instagram vad som...

Ett år sedan

Ett år sedan

Det var ett år sedan jag uppdaterade bloggen på riktigt känns det som.... Min raw food guru Gabriel Cousens sa en gång till mig - "Give it for seasons". Allt behöver fyra årstider för att riktigt landa och det stämmer så väl. Så många gånger jag kan se tillbaka på...

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Chokladtryffel recept från Passion för Mat

Hurra vad underbart att få delta på Passion för Mat igen! Detta år var mässan flyttade till Trollhättan, vilket gjorde det extra roligt.Det var flera år sedan jag var på scen och att få sprida kraften och hur gott raw food är älskar jag. Och att det går...

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Utlottning ”Enkel kombucha & kimchi”

Hemma så brygger jag kombucha, mixar smoothies, gör efterrätter och gör stora sallader. Med åren har min mat blivit väldigt enkel. Jag gör inte så ofta från något recept utan utgår från vad som finns i affären och är kreativ därifrån. Eller så blir det väldigt enkelt,...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »