Utlottning – RegnbågsPulver från Raw Nice

aug 3, 2018

Jag är helt tokkär i de olika pulvren från Raw Nice! Det är en lycka att skapa med färger och tänk att de är proppfulla med näring också. Mina barn älskar att göra blått vatten -vatten med blå spirulina i. Med några droppar pepparmyntaolja i blir det riktigt fräscht vatten. Nu när det varit sommar har det även varit så mycket prat om att man kan skydda sig med antioxidanter inifrån som ett naturligt solskydd. Dessa pulver spricker av mängden antioxidanter!
Du kan vinna en valfri påse från Raw Nice – skriv i kommentaren varför du behöver med färg i ditt liv?
Kom ihåg att ange din emailadress. Vinnaren dras slumpmässigt i slutet av augusti och meddelas via mail.
Att känna sig vacker

Att känna sig vacker

Tankar delade i mitt inspirationsbrev Att vara vacker I alla tider har människor prytt sig, använd färgextrakt för att framhäva sina egna färger, män som kvinnor. Och det vi också vet är att skönheten kommer inifrån, och den avspeglas på utsidan. En osäker insida är...

Svart tandkräm

Jag var hos tandläkarn och frågade om det bästa sättet att göra tänderna vitare utan att bleka. Svaret var att det går inte. Väl hemma kikade jag i mina skåp och tänkte nu gör jag min egen tandkräm som kan göra tänderna lite mer vita. Liv och jag spelade in en IGTV...

En kvällsceremoni med vit salvia

En kvällsceremoni med vit salvia

På kvällen efter kanske en dag som varit lite fylld med lite mer än vanligt eller om jag känner att jag är fast i min energi, tar jag salvia. Varje kväll renar jag med någon slags rökelse för att på något sätt säga hej då till dagen och allt som varit. Men som skrivet...

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Raw pizza på balkongen 🍕💚

Jag delar en bild och ett inlägg som jag lade ut på instagram 🥰💚 Kram Erica Raw pizza for dinner in the evening sun 🍕🌅💚. Some people think it is complicated to eat raw but literally this pizza took me 2 minutes to make, but the crust from buckwheat and sunflower seeds...

14 Kommentarer

 1. Eta Ingemarsdotter

  Lila butterfly pea! Var i Mundekulla på festival och vid en sagokväll skulle vi visualisera oss själva med vingar. Mina var stora, duniga och just-lila. Har en särskild varm känsla för den färgen just nu!

  Svara
 2. Catharina Nilsson

  blå spirulina lät spännande.

  Svara
 3. Kristina Appelgren

  Behöver absolut mera färg i mitt just-nu-gråa liv.
  Ska prova med att börja med maten!

  Svara
 4. Regina Rojas

  Jag älskar att äta ”regnbågsfärgat”, och ännu mer att lära familjen och få med de på tåget. Precis som du skriver kan de minsta vara lite mer utmanande…
  Det var en kanonidé att göra ”smurfblått” vatten till barnen. Skulle jag vinna är det mina brorsbarn som jag har i tanke bjuda på någon läckerhet!
  Så mycket gott man kan skapa med rawfood!

  Svara
 5. Marina moilanen

  Jag skulle vilja inspirera mina små barn till mer hälsosam mat och tror faktiskt att dessa produkter kan skapa lite magi i köket för dem.

  Svara
 6. Ursula Szymanski

  Hej!
  Jag älskar färg i maten. Den gör mig glad och få mig på glatt humor 😍
  Kram/Ulla

  Svara
 7. Susanne holmqvist

  Färg är livet. Livet är färg

  Svara
 8. Anonym

  Hej Erica!
  Regnbågsmat gör det enkelt att få i oss optimalt med näring. Genom att tänka i färger när vi väljer grönsaker, bär och frukt så får vi i oss massor av nyttiga vitaminer och mineraler. Genom att äta olikfärgade grönsaker, frukt och bär, så kallad regnbågsmat, kan vi hålla oss friska och skjuta fram både åldrande och sjukdomar. Jag har blivit bra på att äta färgrik mat men skulle vilja bli mer inspirerad. Kram från regniga Borås / Stavroula Lappas

  Svara
 9. Stavroula Lappas

  Regnbågsmat gör det enkelt att få i oss optimalt med näring. Genom att tänka i färger när vi väljer grönsaker, bär och frukt så får vi i oss massor av nyttiga vitaminer och mineraler. Genom att äta olikfärgade grönsaker, frukt och bär, så kallad regnbågsmat, kan vi hålla oss friska och skjuta fram både åldrande och sjukdomar. Älskar färg i maten och även resten av familjen också. Har provat endast pitayapulvret men är nyfiken på de övriga. Kram från regniga Borås

  Svara
 10. Marianne

  Åh rosa färg livar alltid upp vardagen!
  marianne.molnar@spray.se

  Svara
 11. Mia

  Mer färg i livet ger mer liv i livet! Underbart med färgglad mat som ger energi, njutning och glädje för både kropp och sinne.
  maria.haden@angered.goteborg.se

  Svara
 12. Linda Pettersson

  Jag behöver egentligen inte mer färg i mitt liv just nu – det mesta är på topp! 😉 MEN, jag vet att det kommer komma dagar av det lite gråare slaget och att då kunna ta till pulvret (!) för att piffa upp tillvaron hade varit toppen! Färg för framtiden, helt enkelt! 😉
  linda@smilingyoga.se

  Svara
 13. Anna

  Sent omsider tänker kag att inte bara jag behöver mer färg, utan hela min familj. Efter en härlig sommar har hösten med vardag, trots och förskolelämningar gjort sig påmind, lite färg skulle pigga upp både mig och barn och man!
  annarenberg88@gmail.com

  Svara
  • Admin Erica

   Grattis Anna du blev vinnaren av en Raw Nice påse!
   Kram
   Erica

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »